RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 24. august 2008

Dagens låt - Sunday MorningNyt Adam Levine sin behagelige stemme på en søndagsmorgen.

6 kommentarer:

 1. Jeg er enig i at dette er en fin sang av Maroon 5 ja, faktisk en av de få sangene av Maroon 5 jeg liker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å se at du kikker på noen gamle innlegg, Heidi :) Jeg er egentlig veldig glad i Maroon 5, smaken er som baken ;)

   Slett
  2. Hihi, det er sant! Ja, nå har jeg begynt å lese bloggen din fra start til slutt ;) Det er synd synes jeg, at "gamle" innlegg aldri blir lest for ingen blar seg bakover nesten. Vel..det gjør jeg!

   Slett
  3. Det syntes jeg er veldig hyggelig :) De gamle innleggene fortjener litt kjærlighet, vel noen av de ihvertfall. Jeg har byttet kommentarplatform to ganger i løpet av min tid som blogger og et uheldig resultat av det var at nesten alle gamle kommentarer forsvant. Det er litt sørgelig(så jeg anbefaler ikke å legge inn et eget kommentarsystem med mindre du vet at du kan ta backup av kommentarene dine og få de tilbake igjen senere).

   Slett
  4. Så trist! Takk for tips! Jeg er redd jeg ikke hvordan med legger inn et eget kommentarsystem en gang så jeg tror jeg er trygg for at det skal skje meg, hehehe.

   Slett
  5. *Jeg er redd jeg ikke vet hvordan man legger inn et eget kommentarsystem en gang så jeg tror jeg er trygg for at det ikke skal skje meg

   Fingrene går litt vel fort over tastaturet noen ganger! :p

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)