RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 5. november 2008

En historisk dag!


Jeg hadde planer om min egen lille valgvake her i går, jeg holdt vel ut til halv to i natt. Da jeg krøyp til køys hadde de første stemmene i presidentvalget i USA begynt å tikke inn og John McCain ledet. Det var en hyggelig overraskelse som ventet i dag morges, Obama hadde vunnet valget! Det var verdt et par tårer på morgenkvisten(ja, jeg er relativt lettrørt). Endringer skjer ikke over natten, men valget av Obama som president er forhåpentligvis et tegn på at endringer vil skje i USA. Så gratulerer til alle amerikanere og gratulerer så mye til Obama! Vi følger spent med deg på veien videre. Det er litt spesielt når jeg kikker bort på treåringen vår og vet at dette er en historisk dag som han sikkert kommer til å få høre om når han begynner på skolen.

1 kommentar:

  1. Jeg er like glad som alle de andre bloggerne som har skrevet om valget. Selv så har jeg ikke skrevet om hvem som vant fordi det er så mange andre som har gjort det, og vi trenger noen som skriver om hverdagslige ting også:)

    Men jeg er uendelig glad på Obamas vegne, for jeg føler at han kommer til å dra folket med seg. Det er ikke han som skal gjøre jobben alene, men vi sammen med ham.


    Virkelig glad:D

    Og spent!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)