RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 15. mai 2009

Superstar(1999)
Superstar er en slags parodi på hvordan det er å være ung, kvinnelig, katolsk og tenåring. Helt siden Mary Katherine Gallagher(Molly Shannon) var en liten jente har hun drømt om èn som vil kysse henne. Kysset skal være spesielt, slik som i filmene fra Hollywood. Hvordan få et slikt kyss? Ved å bli en Superstar selv vel!

Mary er selvsagt forelsket i en uoppnåelig fyr ved navn Skye Corrigan(Will Ferrell). Inspirert av Skye og hans kjæreste Evian øver Mary seg på å kysse...


OBS! Om du ikke liker tåpelige komedier så styr unna. Jeg gir filmen 3.5 poeng av 5 mulige. Absolutt underholdene(jeg lo høyt mange ganger i løpet av filmen) men ingen stor film. Pluss for musikken(for meg som vokste opp på 80-90-tallet) og et par morsomme dansescener.

Tom Green har forresten en liten birolle i filmen.

1 kommentar:

  1. Ha ha - denne så helt syyyk ut!
    Også en dvd kakao film.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)