RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

tirsdag 4. august 2009

Drar surfingen på Twilight-bølgen litt langt?

Les Bella og Edwards favoritt bok..

Jeg forstår at dette sikkert kan få solgt mange ekstra kopier av Wuthering Heights, men det er da noe spesielt å gjøre noe slikt mot en klassiker? Det var ikke nok med et lite merke med "Bella & Edwards favourite book", nei hele forsiden er laget i en Twilightisk-stil. Dette innlegget er for all del ikke laget for å fornærme de som likte Twilight(jeg likte jo sagaen selv, vel de tre første bøken jeg har lest i alle fall), men dette blir litt for spesiell markedsføring for min smak.

Hva syntes du om denne markedsføringen av Wuthering Heights?

Følg med på bloggen i kveld for da får du muligheten til å vinne min kopi av Hvis jeg blir. Boken er skrevet for ungdommer men passer like godt for voksne, nydelig bok som anbefales!

9 kommentarer:

 1. D: Ja, nå synes jeg de går litt langt. Synes det blir litt merkelig å sammenligne alt som på den minste lille måte kan minne om Twilight.

  SvarSlett
 2. ...med twlight skulle det selvfølgelig stå på enden der. Unnskyld for dobbel-kommentaren.

  SvarSlett
 3. Huff, Wuthering Heights er da jaggu bra nok til å trekke lesere på egen hånd, om den ikke må sammenlignes med Twilight også:)

  SvarSlett
 4. Jeg liker ikke Twilightsagaen i det hele tatt, jeg.. Forfatteren er utrolig flink til å fenge med skrivestilen sin, men det er fortsatt ikke noe for meg. Prøvde å se den første filmen, men måtte gi opp da jeg kom rundt halvveis.

  Når det gjelder markedsføringen mener jeg det er unødvendig og sleipt, men samtidig forstår jeg det selvsagt. Det selger og de vil ha penger - the perfect combo :)

  SvarSlett
 5. Prinsesse Marte: Filmen likte ikke jeg heller, syntes den var dårlig rett og slett.

  SvarSlett
 6. Først synes jeg det var teit, men så ble jeg litt usikker. For boken er jo en klassiker og trenger overhodet ikke "hjelp" fra twilight. Men, hvis det får twilightfan til å lese den og oppdage at det finnes bedre bøker enn twilight så er det kanskje ikke så dumt?
  Men selv ville jeg garantert kjøpt en annen utgave enn denne:)

  SvarSlett
 7. Jeg ville ikke kjøpt den kopien av boken dersom jeg nå først skulle kjøpt den. Mest fordi jeg ikke synes det var noe fint cover. En slik bok fortjener en penere drakt. Jeg synes det er å dra den litt langt å designe hele boken i samme stil som twilightbøkene, men den selger sikkert til Twilight fansen. På den postitive siden er det jo en måte å introdusere en klassiker for noen som sannsynligvis ellers aldri ville lest den.

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke lest Twilight-serien, og dette er ikke for å fornærme dens fanskare, men har Wuthering Heights noen sammenheng med Twilight i det hele tatt? Jeg har lest Wuthering Heights en gang for lenge siden, likte den veldig godt. Men tror ikke dette coveret hadde fristet meg til å kjøpe boka nå.

  Ser forresten at du har lest "The time travellers wife" av Audrey Niffenegger. Den boka har jeg lest på norsk, og den likte jeg veldig godt!! Kjøpte den på mammuttsalg, fordi jeg hadde lest noe om den i Kamille... Et superkjøp altså!! :-)

  SvarSlett
 9. Groskro: De nevner flere ganger Wuthering Heights i en av Twilight bøkene(husker ikke hvilken av bøkene i farten), det er både hovedpersonen Bella og kjæresten, Edward sin favoritt bok.

  "The time travellers wife" er utrolig god bok! Jeg gruegleder meg til filmen kommer, det skal noe til at den blir like bra som boken(men det er jo lov å håpe).

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)