RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 13. januar 2010

Bytte bøker?

Jeg har en del bøker liggende her som jeg gjerne kunne tenkt meg å bytte ut med andre bøker. Jeg tør vedde på at det er andre som har bøker liggende også. Har du en bok du kunne tenke deg å bytte med noe annet så ta en titt på listen min under. Leser du bøker på engelsk så ta en titt på listen over engelskspråklige bøker jeg har tilgjengelig for bytte - der finner du blant annet Propechy of the sisters av Michelle Zink og Wicked Lovely av Melissa Marr. For å være med å bytte bøker må du være 16 år eller eldre, ja, vet det står 18 år og eldre i den andre bloggen(men det gjelder utenfor våre grenser :)).

Her er de norske titlene jeg kunne tenkt meg å byttet bort:
  1. Se deg ikke tilbake av Karin Fossum
  2. Genesis av Bernhard Beckett
  3. I skyggen av vingården av Tamara McKinley
  4. Kate Hannigan av Catherine Cookson

    Send meg en e-post på ladybug [AT]bluezone[DOT]no om du finner noe av interesse.