RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 15. februar 2010

Tråder - Fashion with compassion!Nonie lever og ånder for mote. Edie planlegger å redde verden. Jenny har fått en rolle i en Hollywood-film. Først når de tre bestevenninnene treffer en yngre flyktningjente som kaller seg Crow, har rosa alvevinger og tegner kjoler, får de en sjanse til å utrette noe virkelig fantastisk – og til å virkeliggjøre drømmene.
Et ekte (mote-)eventyr!

Tråder skal lanseres på Oslo Fashion Week, det er også boken til årets første bokbloggturné i regi av Cappelen Damm. Jeg er med på turnén og min anmeldelse finner du her den. 7. mars.

Verdt å få med seg: 5 kr fra hver solgte bok går til Redd Barna.

Vil du vite mer om forfatteren?  
Titt innom Sophia Benetts blogg
Du kan også finne Sophia på Twitter.

Jeg fikk en liten tweet av forfatteren for noen dager siden, det er utrolig hyggelig når forfatterne tar seg tid til å gi leserne oppmerksomhet. Hun hadde sett min tweet om at jeg leste boken hennes i forbindelse med en norsk bokbloggturné. Skal innrømme at jeg syntes det er veldig stas når en forfatter sender noen ord på Twitter, for meg som liker å lese er de jo kjendiser ;)