RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 7. mars 2010

Jern av Torgrim Eggen - En smakebit på søndag
Jeg brente på et vis broene da jeg dro. Jeg gjorde det kjempe bra på ungdoms skolen men hadde ikke "tolmodighet" til & studere videre, ville bare ha en jobb jeg kunne forsørge meg på og bli "fri" så fort som mulig.
Sitatet er hentet fra side 13 i boken. Jeg kjenner jeg er redd for å bli virket av den dårlige grammatikken og alle de oppfinsomme orddelingene til den fiktive bloggeren Yasmina. Leser forøvrig boken i forbindelse med en bokbloggturné i regi av Cappelen Damm.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i MckLinky oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.Reblog this post 
[with Zemanta]