RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 21. mars 2010

Jern av Torgrim Eggen - En smakebit på søndag(2.gang)Her var det ingen vits i å fortelle at vi oppdro dem til å bli gudinner. Å antyde at de fleste av jentene var skeive, var heller ikke så lurt som jeg hadde trodd. For detta kunne skikkele' mannfolk kurere, så klart.

Sitatet er hentet fra side 228 i boken. Leser forøvrig boken i forbindelse med en bokbloggturné i regi av Cappelen Damm, min anmeldelse kan du lese her den 24. mars. Selve turneen starter i morgen hos bloggeren Predikeren.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i MckLinky oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.Reblog this post 
[with Zemanta]