RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 21. mars 2010

Jern av Torgrim Eggen - En smakebit på søndag(2.gang)Her var det ingen vits i å fortelle at vi oppdro dem til å bli gudinner. Å antyde at de fleste av jentene var skeive, var heller ikke så lurt som jeg hadde trodd. For detta kunne skikkele' mannfolk kurere, så klart.

Sitatet er hentet fra side 228 i boken. Leser forøvrig boken i forbindelse med en bokbloggturné i regi av Cappelen Damm, min anmeldelse kan du lese her den 24. mars. Selve turneen starter i morgen hos bloggeren Predikeren.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i MckLinky oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.Reblog this post 
[with Zemanta]