RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

mandag 1. mars 2010

Opp i flammer/Catching Fire - En smakebit på søndag

Jaja, jeg vet at det er mandag, er bare litt sent ute. Skjer så mye her om dagen og da kommer bloggen i annen rekke :) Uansett dagens smakebit er fra Opp i flammer(eng. Catching Fire) av Suzanne Collins.


Too heartsick to cry, all I want is to curl up on the bed and sleep until we arrive in the Capitol tomorrow morning. But I have a mission. No, it's more than a mission.

Sitatet er hentet fra side 189 i boken. Jeg er ikke kommet så langt enda så jeg er veldig spent på hva det dreier seg om her.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i MckLinky oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.    Reblog this post 
[with Zemanta]