RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

søndag 25. april 2010

She Thief - En smakebit på søndag.

Husk å legge igjen din egen link i linkefunksjonen nederst i dette innlegget :)

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken She Thief av Daniel Finn:
The boy steps aside, letting Demi and Baz walk on towards the main entrance. "I seen him before", Baz says. "That boy - yesterday when you scoop that ring - at the newsstand, before you move uptown. Remember?"
Hentet fra side 53.

Boken handler om en kvinnen som bor i slummen sammen med noen gatebarn hun har tatt til seg. Disse barna trener hun opp til å stjele for seg mot at de får bo hos henne, får mat og husly. Barna tror de bor trygt men så begynner ting å skje som kan tyde på at den oppfatningen er ganske feil.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel:
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i MckLinky oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.