RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 16. november 2010

Bokanmeldelse: Glee:The Beginning av Sophia LowellHva handler boken om?
Hvis du noen gang har undret deg på hvorfor Quinn falt for Puck eller hva Rachel delte ut gullstjernene sine før hun ble med i Glee Club? Det får du vite i denne boken som er en spinnoff fra tv-serien.

Mine tanker om boken?
Da jeg ble spurt om jeg ville anmelde denne boken måtte jeg bare takke ja, jeg er stor fan av tv-serien så den sjangsen kunne jeg ikke la gå i fra meg. Dette er første gangen jeg har lest en bok som er spinnoff fra en tv-serie, så jeg var veldig spent på hvordan det ville fungere. Kunne forfatteren klare å fange god følelsen man får av å se på serien mellom to permer? Da jeg lukket boken kunne jeg med glede konstatere at ja, dette klarte Lowell fint.

Litt musikk for å sette deg i riktig stemning(egentlig bare en unnskyldning for å dele denne fantastiske versjonen av Teenage Dream):

Jeg fikk boken i slutten av august, men da jeg begynte å lese den måtte jeg rett og slett bare legge den fra meg. Jeg var ikke i humør til å lese boken og tenkte det var bedre å gi boken en ny sjanse igjen senere. Det valget skulle jeg ikke angre på, jeg plukket opp igjen boken i begynnelsen av november og slukte den. Dette var perfekt lesestoff til gråe og kalde novembernetter, en skikkelig vitamininnsprøytning. Man kan ikke si at dette er stor litteratur, men det hadde jeg heller ikke forventet, jeg forventet en lettlest, søt og morsom bok og det var akkurat det jeg fikk.

Omslaget:
Gult er kult, er det ikke så. Helt ok med de skjønne skuespillerne og en glitrende blå font, men det kunne kanskje vært gjort litt mer spenstig?

Oppsummering:
Favoritt scenene mine i boken var nok de som utspilte seg mellom Quinn og Puck, det er bare å innrømme det jeg er litt småforelsket i bad boy Puck(som vel innerste inne ikke er så veldig tøff og slem allikevel?).

Jeg gir boken terningkast 4. Ingen klassiker akkurat men en gla' bok.

Glee: The Beginning av Sophia Lowell
Boken ble utgitt i: 2010  
Målgruppe: Ungdom
Antall sider(paperback): 224
Forlag: Headline UK
ISBN: 9780755377374
Kilde: Mottatt fra forlaget for ærlig anmeldelse. 

1 kommentar:

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.