RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 14. november 2010

The Mermaid's Mirror - En smakebit på søndagBli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og blogger bøker :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken The Mermaid's Mirror av L.K. Madigan(Kindle seksjon 457-61):
When Lena woke up on the beach that night, she sank to her knees. Oh, God, she thought, her heart leaping with fright. There is something wrong with me. Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.4 kommentarer:

 1. Den boken har jeg også! Hvordan liker du den så langt? :) Tenkte å begynne på den i forgårs, men så ble det at jeg tok Mists of Avalon av Marion Zimmer Bradley istedet. :)

  SvarSlett
 2. Du har fått en award på bloggen min. Her kan du lese mer: http://bokelskerinne.blogspot.com/2010/11/jeg-har-fatt-award.html

  SvarSlett
 3. dette var en gøy idee:) neste søndag kommer deg på min blogg også:)
  Chanettemarie.wordpress.com

  SvarSlett
 4. Mia: So far so good :) Ikke helt hektet men den er god så langt. Jeg har ikke lest Mists of Avalon men har hørt at den er bra, hva syntes du?

  Bokelskerinnen: Tusen takk :D

  chanettemarie: Så flott, gleder meg til å lese en smakebit hos deg neste søndag :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)