RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 22. november 2010

Nye bøker - uke 46


Hver mandag prøver jeg å poste de bøkene som har dumpet ned i postkassen min eller som jeg har kjøpt i uken som har gått. Det er nesten litt juks siden boken ikke kom i postkassen men den kom da i innboksen min. Det er en anmelderkopi av Angelfire by Courtney Allison Moulton. Gleder meg stort til å lese den, den virker spennende. Vil du vite mer om boken kan du jo ta en titt på Waiting on Wednesday posten min på den engelske bokbloggen.

Hva med deg, har du fått noen spennende bøker i hus i løpet av uken som har gått?


3 kommentarer:

 1. Siden du spør: Jeg har kjøpt meg Dead Until Dark av Charlaine Harris, i butikk, faktisk, som jeg nesten aldri gjør lenger, siden det er billigere å kjøpe på nett, men jeg har gått og tenkt at jeg skulle lest den serien lenge, nå, så måtte bare kjøpe den mens jeg husket det.

  SvarSlett
 2. vi har laget en ny blogg nå, og har ikke så mye peiling på hva vi skal gjøre, så hadde vært koselig om du kanskje kunne tatt en titt innom bloggen og kanskje gitt oss noen tips? :):)

  hilsen noen søte jenter i molde:)


  Link: http://greatleaves.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. /sv.

  Hey! :D Vet du hva, jeg har faktisk hørt om de, (goood, det er så mange vampyrserier, haha!) , men har ikke lest noen av de da. Må få tak i de :D Har du forresten hørt om Den sorte Dolks Brorskap? Det er en kjempespennende serie, med myyye blod og...eh, sex. Likner i grunnen litt på True Blood. Men den er virkelig å anbefale!! :) (Hhaaha, tror jeg kunne nevnt en hel haug med andre bøker også, har du lest Twilight, Harry Potter, Vampire Diaries, The house of Nights? etc)

  Håper du får en fin dag videre :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)