RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 16. januar 2011

Det Usynlige Fjellet - En smakebit på søndag #3


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Det Usynlige Fjellet av Carolina De Robertis, side 37(innbundet):
De tilbragte lange ettermiddagstimer støttet til relingen. De så utover havet. De røkte, stirret, tente nye sigaretter og røkte igjen, inntil tobakken tok slutt og de bare stirret og gnagde på erstatninger for tobakk - fiskeskjell, tøyfiller, små kvister hjemmefra som hadde sneket seg med i bagasjen.
Jeg har ikke kommet så veldig langt i denne boken enda da jeg leser to bøker samtidig, men så langt virker det som en god bok.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.7 kommentarer:

 1. Denne boken tror jeg er en bok jeg vil like. Er spent på omtalen din når du har lest den :-)

  SvarSlett
 2. Eg fekk ikkje til å linke i Linky Tools, men her er min smakebit: http://serieavhengig.blogspot.com/2011/01/smakebit-pa-ein-sndag-nr-7.html

  SvarSlett
 3. Elida: La den inn for deg jeg :-) Kanskje du får det til neste gang? Lurer på om den kan ha litt hikke av og til.

  Groskro: Jeg er spent selv, men så langt virker det lovende. Hvis du ikke har lest Bokelskerinnens omtale av boken så kan du jo ta en titt på den(mens vi venter på at jeg skal bli ferdig) :-)

  SvarSlett
 4. Det er mange som har sammenlignet Robertis med Gabriel Garcia Marquez og Isabel Allende. Hun har i hvert fall et språk som ligger langt over det man finner i mange andre bøker med disse temaene. Jeg går bare og gleder meg til neste gang forfatteren kommer med noe nytt.

  SvarSlett
 5. Når eg kom inn på Linky Tools siden var det ingen mulighet for å trykke lagre eller liknande. Takker!

  SvarSlett
 6. Elida:Jeg tror muligens man bare kan trykke enter når man har lagt inn informasjonen ellers så må man legge inn med et bilde enten fra fil eller fra nettet for å få det til.

  Bokelskerinnen: Så langt føler jeg at språket er brukt på en vakker måte, vanskelig å forklare men det er ingen tvil om at forfatteren er flink til å bruke språket. Det er så mye mer enn bare ord på en side.

  SvarSlett
 7. Så morsom utfordring! Kommer tilbake med sitat fra min bok:-) Boka du leser høres forøvrig veldig spennende ut. Jeg kjenner ikke den forfatteren, og alltid gøy å få tips om nye forfattere!

  Ønsker deg en super dag:-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.