RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 20. februar 2011

Angelfire - En smakebit på søndag #8


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne gangen er smakebiten min fra Angelfire av Courtney Allison Moulton, Kindle lokasjon 2100-2102(lesekopi):
"Ellie, what are you going to do?" he demanded. "Just waltz in on all of them?"
Jeg er litt over halvveis i boken, dessverre svarer den ikke helt til forventningene så langt. Historien har potensialet men jeg føler ikke at det har blitt utnyttet på beste mulige måte.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

2 kommentarer:

 1. Sv: Jeg har såvidt begynt på denne boken, så det ble litt tilfeldig. Heldig du er som leste dem på engelsk, den norske oversettelsen er latterlig. For det første har jeg aldri sett så mange skrivefeil - ja, jeg irriterer meg veldig over skrivefeil i bøker. HeHe

  SvarSlett
 2. Joda dette ser jo greit ut. Men av lit interesse for meg :)
  http://mbmarketingbiz.com/Sorlandssenteret.html

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.