RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 27. mars 2011

En smakebit på søndag #13 - FirelightBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Firelight av Sophie Jordan, Kindle lokasjon 661-64:
I shake my head and open my mouth to stress my unwillingness, then stop. My flesh shivers. The tiny hairs at my nape prickle in alert. A textbook slips from my fingers, but I don't move to pick it up.
Jeg har akkurat lest ut Firelight og endelig kan jeg si at en bok som har fått mye hype faktisk fortjener det. Jeg har en tendens til å bli skuffet av bøker som har fått mye skryt men denne gangen syntes jeg faktisk det er fortjent.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


4 kommentarer:

 1. etter å ha lest litt om den, må jeg si at den hørtes spennende ut :)

  SvarSlett
 2. Høres spennende ut:) Fikk veldig lyst til å lese den:)

  SvarSlett
 3. Spennende!Har faktisk ikke hørt om denne boken, men skal definitivt finne mer ut om den.

  SvarSlett
 4. Hadde heller ikkje høyrt om denne, men det er alltid kjekt med bøker som fortjener den hypen dei får :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)