RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 3. april 2011

En smakebit på søndag #14 - Postcard KillersBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Postcard Killers av Liza Marklund, Kindle lokasjon 2718-20:
Big tourist buses had started to arrive at the lot outside IKEA. They seemed to come from the whole of the Arctic region. Jacob saw license plates from Norway, Finland and Russia. It was like IKEA was a county fair.
Dette er kanskje ikke en slik type spennende krim hvor du kjenner det grøsser nedover ryggen fordi det er skummelt men av krim typen "hvordan i alle dager skal de finne bevisene til å dømme de mistenkte". Jeg liker den må jeg si. Jeg har aldri tidligere lest noe av Patterson eller Marklund.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
  • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
  • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


2 kommentarer:

  1. Virker som en spennende bok:) Ikke typisk slike bøker jeg leser, men virka bra:) Selv tenkte jeg å legge ut ett innlegg i kveld, har lest ferdig fjellprinsessen. Så tenkte å legge ut ett smakebit av den:)

    SvarSlett
  2. Har lagt merke til den før, mest fordi eg likte tittelen. Bra at du likar den. Eg har den på "muligens"-lista :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)