RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 23. mai 2011

En forsinket smakebit på søndag +fraværsmelding

Jeg begynner med fraværsmeldingen. I går hadde vi en hyggelig dag med familie og venner, minstejenta fikk endelig navnet sitt. Midt i gleden så fikk vi telefon med beskjed om at barnas kjære tippoldemor er på sykehuset, det ser dessverre ikke bra ut. Noen har kanskje ikke så mye kontakt med familien men dette er ikke en oldemor jeg har besøkt en gang i året, jeg har forsøkt å være der med familien min minst engang i uken, så vi har et nært forhold til henne. Dere vil derfor antakelig ikke se så mye av meg verken her på bloggen eller på bloggene til mine kjære medbokbloggere denne uken. Jeg orker ikke å finne frem til noen smakebit selv denne gangen men dere som delte deres i går eller vil gjøre det i dag kan legge igjen linkene deres i denne posten. Ha en fin uke alle sammen :)

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser TuesdayBli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

8 kommentarer:

 1. Uff da.. Håper du har det bra.. Lykke til..
  Vet ikke hva jeg skal si. Men føler jeg må si noe.. Ta deg tiden du trenger ;) Bloggen vil altid være her.. Viktig og passe på familien og virkeligheten, når man kan :) Lykke til.. (uff hørtes dumt ut, men men.. skrivd er skrivd..)

  SvarSlett
 2. Leit å høre. Kjæresten går igjennom noe veldig lignende i disse dager også, sånt er alltid vanskelig. Ta den tiden du trenger, vi i bloggverden er nå alltids her når du kommer tilbake! :)

  SvarSlett
 3. Så leit med oldemoren din da:) Jeg har også nært forhold til mine nærmeste i familien min, er viktig å ha kontakt med familien mener nå jeg:) Jeg husker bare små klimt av mine oldeforeldren, jeg var ikke så gammel da de døde, dessverre.

  SvarSlett
 4. skulle egentlig stå punktum bak "da", men det skjønte du sikkert. Skrev litt fort, bare he he:)

  SvarSlett
 5. Dette var leit å lese, men jeg er enig i det andre over her har sagt før meg: livet er det viktigste og bloggleserne dine er her når du kommer tilbake igjen :) Sender deg mange gode tanker!

  SvarSlett
 6. Trist! Man er heldig som får beholde besteforeldre så langt opp i eget voksenliv, og at barna får oppleve mange eldre generasjoner,
  - men det blir bare så uendelig tomt
  når de er borte.

  (regner med minstjenta fikk et formidabelt navn -)

  SvarSlett
 7. Tusen takk, dere :-) Det ser faktisk ut til at det går bra. Fra en telefon fra sykehuset om at det kun var snakk om timer på søndag,er hun nå våken og seg selv(men fortsatt på sykehuset).

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)