RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 15. mai 2011

En smakebit på søndag #19 - Matched: Cassias valg


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Matched: Cassias valg av Ally Condie, side 238(innbundet):
"Hva handler den rapporten om?" "Det er nok konfidensielt, er jeg redd," sier mor beklagende. 
Jeg er litt over halvveis i boken og liker den godt. Vi befinner oss et sted i fremtiden i Samfunnet, her er livet ganske ulikt det vi lever i dag, blant annet velger styresmaktene velger hvem som er din ideelle livsledsager(derav tittelen Matched). Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

7 kommentarer:

 1. Matched/Cassias Valg likte jeg utrolig godt!:)

  Akkurat nå leser jeg Moon Called av Patricia Briggs, og her er en liten smakebit fra den:

  "MS. THOMPSON, it said in heavy block letters, PLEASE KEEP YOUR FELINE OFF MY PROPERTY. IF I SEE IT AGAIN, I WILL EAT IT."

  SvarSlett
 2. Tusen tak for smakebiten, Nina :) Jeg har lest boken, syntes den begynte litt tregt men så tok det seg veldig opp!

  Lurer på om det kan være Adam som sa det der :D

  SvarSlett
 3. Boka høres veldig spennende ut:) har den på ønskelista mi men har ikke fått kjøpt eller lest den enda:) Veldig fin smakebit, spennende:)

  SvarSlett
 4. Elin: Så langt kan jeg i hvert fall si at den anbefales :)

  SvarSlett
 5. Jeg ble litt skuffet over Matched. Den var grei nok, men føltes mest som en light versjon av Uglies.

  SvarSlett
 6. Nå er det ganske lenge siden jeg har lest Uglies men jeg syntes ikke de er så like, annet enn at begge er dystopsiske fortellinger. For meg ligner den langt mer på Delirium av Lauren Oliver, men jeg liker den godt allikevel :)

  SvarSlett
 7. Fin smakebit! Denne høres spennende ut :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)