RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 31. juli 2011

En smakebit på søndag #29 - Hereafter av Tara HudsonBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Hereafter av Tara Hudson, Kindle lokasjon 2117-19:
In fact, Eli hadn't said a single word during this excursion, even in response to my initial questions. As I watched his back—turned away from and always five feet ahead of me-I grew increasingly irritated
Leselysten er ikke helt tilstede merker jeg, det har blitt mye nyhetstitting den siste uken. Vinneren av konkurransen min blir avslørt til uken.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Linkefunksjonen er forresten åpen frem tilogmed neste lørdag så om man ikke rekker å være med på søndagen kan man dele smakebiten ved en senere anledning. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

8 kommentarer:

 1. Hei! Her er min smakebit. Nå har jeg vært inne på den engelske bloggen din og tittet, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lagt merke til den før. Utrolig bra :D

  SvarSlett
 2. Min smakebit er de første linjene i en bok jeg har gledet meg til lenge. Nå skal jeg snart sette meg ut i solen og nyte den!

  SvarSlett
 3. Syns Hereafter har så vakkert cover!

  SvarSlett
 4. Flott smakebit. Og jeg har også lagt inn en smakebit på min blogg. :)

  SvarSlett
 5. Fin smakebit og nydeleg cover.

  SvarSlett
 6. Denne virker spennende, men skal avvente litt til jeg har lest av du synes om den :)

  SvarSlett
 7. Ja, nydelig cover. Ukjent bok for meg, men jeg ble nysgjerrig på den nå. Og slengte meg også like greit med på "smakebitingen"... ;)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.