RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 23. juli 2011

Slikt skjer bare ikke i lille Norge

Den tanken er det nok mange som har tenkt i dag og i går ettermiddag. Jeg vil med denne bloggposten få uttrykke min medfølelse og sende mine varmeste tanker til alle som er berørt av dagens tragiske hendelser i Oslo og på Utøya. Ingen av mine nærmeste direkte berørt men en bekjent har et barn som har blitt skutt, gjentatte ganger, på Utøya, tilstanden er kritisk. Vi tenker på dem og håper det går bra.

Jeg kjenner jeg har vondt i magen og at tårene sitter løst, jeg regner med det er fler som føler det på samme måte.

6 kommentarer:

 1. Ja, dette har vært en vond dag. Jeg er også så heldig å ikke være direkte berørt men tankene mine går til dem som ble berørt av disse hendelsene.

  SvarSlett
 2. Men så skjedde det likevel... Dette er uverkeleg og tragisk.

  SvarSlett
 3. Ja, dagen i går var helt uvirkelig, en dag ingen kommer til å glemme. Å våkne opp til nyhetene om at nesten hundre er døde er som et mareritt. Jeg gråter....

  SvarSlett
 4. Ja, tårene bare rant da jeg slo på tv'en i dag. Jeg skulle ønske det hele var en vond drøm.

  SvarSlett
 5. Jeg kjenner at jeg en eller annen gang gjennom dagen kommer til å bryte sammen og gråte. Jeg klarer nesten ikke tenke på alle de ungdommene!

  SvarSlett
 6. Det er helt forferdelig og helt uvirkelig at noe slikt kan skje her i landet. Helt fælt at så mange unge mennesker har gått med. Det må være ett helvete for å si det rett ut for de som opplevde det og de pårørende.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)