RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 13. november 2011

All I Ever Wanted - En smakebit på søndag.
Obs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Jeg har siktet meg litt inn på å lese flere ungdomsbøker fra Australske forfattere, de få jeg har lest har vært veldig gode og jeg vil ha mer. All I Ever Wanted av Vikki Wakefield kjøpte jeg etter at den australske forfatteren Rhiannon Hart anbefalte den på sin blogg. Boken handler om snart 17 år gamle Mim som vokser opp i et strøk og i en familie hvor kriminalitet er en del av hverdagen. Ukens smakebit er hentet fra side 2(av 202) i boken:

My reputation and my conscience are going to take a hit. So far, both are clean. My mum says her princess doesn't need to be involved with 'the business'. Not with two older brothers who share a couple of hundred brain cells, eleven arrests, two convictions and a sprinkling of bastard offspring. Mum's words, not mine.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Jeg ønsker dere alle en riktig god natt og en flott søndag. Nå er det snart tid for loppekassen or meg men jeg gleder meg til mange smakebiter når søndagskvelden er her.


3 kommentarer:

 1. En fin smakebit. Jeg likte måten moren uttalte seg på :-) Jeg ser stadig etter gode ungdomsbøker fordi det er en utfordring å finne bøker ungdommer flest vil lese. Så jeg er glad for alle tips!

  SvarSlett
 2. Veldig bra smakebit. Hamna på Kindle-ønskelista mi, må berre bli tilgjengeleg for meg først :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, damer. Gleder meg til å stupe inn i boken igjen.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.