RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 6. november 2011

Den Motvillige Fundamentalist - En smakebit på søndag!

Obs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Jeg har endret litt på leselisten min(det betyr at jeg er langt fra ferdig med Pretties) fordi jeg hadde veldig lyst til å lese månedens bok i NRKs nasjonale lesesirkel. Den Motvillige Fundamentalist er nok ikke en bok jeg ville funnet på å plukket opp av meg selv, men jeg må si at jeg så langt er begeistret. Ukens smakebit er hentet fra side 47(av 160) i boken:

"Er dette alt?" Hun nikket. "Det er mer som en lang novelle enn en roman," sa hun. "Det gir plass til ekko av tankene."

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Jeg ønsker dere alle en fin og solfylt søndag :)14 kommentarer:

 1. Interessant smakebit. Ser fram til omtalen din. :)

  SvarSlett
 2. Jeg kjøpte også nettopp denne - sånn ifall jeg ble med på lesesirkelen. Glad for at du liker den for i utgangspunktet hørtes den litt i dystreste laget.

  SvarSlett
 3. En utrolig bra smakebit. Jeg likte bildet av ekko av tankene :-)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en interessant roman. Og så er jeg helt enig med Astrid Terese!

  SvarSlett
 5. Gikk ikke å legge inn bilde til lenken fra telefonen. Uff... :(

  SvarSlett
 6. Denne boka har eg hatt lyst til å lese, etter at eg las om ho i Morgenbladet for nokre månadar sidan. Ho ser veldig spennande ut.

  Og takk for tips om nasjonal lesesirkel. Dette har ikkje eg fått med meg.

  SvarSlett
 7. Jeg har Moth Smoke av samme forfatter liggende, men jeg har lyst til å lese denne også. Men rekker ikke lesesirkelen denne gangen.

  SvarSlett
 8. Jeg har hatt den boka stående i hylla (riktignok på engelsk) en stund, kjøpte den ifm min jakt på asiatisk litteratur. Vet ikke om jeg får lest den til lesesirkelen, men jeg skal i allefall lese den på et eller annet tidspunkt. Tror den er veldig god.

  SvarSlett
 9. Jeg har også tenkt å få lest denne for å være med på lesesirkelen, jeg kjøpte Kindle-utgaven, da. Kanskje på tide å sette i gang snart.

  SvarSlett
 10. Denne ligg i skal-lese-haugen min, skal komme til den ein dag.

  SvarSlett
 11. Liker utfordringen! Jeg skal legge dette til min faste søndagsrutine :), eller mandag eller tirsdag om det sklir litt ut ;)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen :)

  Så morsomt å se at så mange har denne boken i hyllene/på lesebrettet sitt. Jeg er godt over halvveis og koser meg sakte med boken.

  SvarSlett
 13. Jeg leste Den motvillige fundamentalist på engelsk for noen år siden, og den gjorde sterkt inntrykk. Selv om den kanskje var litt lettvint tematisk noen steder, syns jeg den var treffende og egentlig uforglemmelig.. Bruken av 'du' form gir boken et uhyggelig og urovekkende element. Etterhvert når man innser den dobbelte betydningen av motvillie fundamentalist blir budskapet enda bedre.. Gleder meg til å lese anmeldelsen din:-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.