RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 19. november 2011

Gyldig fravær - En smakebit på søndagObs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Jeg kjenner jeg har litt vansker med Gyldig Fravær av Harald Rosenløw Eeg, 22.juli er fortsatt friskt i minne. Boken handler nemlig om fem ungdommer som blir sperret inne i en T-banevogn etter en voldsom eksplosjon. Ukens smakebit er hentet fra side 39(av 294) i boken:

Albert ser hvor stor lyst Goa har til å mose ham. TIl å plante den svære knyttneven sin i det bleike trynet til Albert.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Jeg har sittet oppe for å se ferdig Harry Potter and the prisoner of Azkaban så tenkte at jeg likeså godt kunne poste søndagens smakebit før jeg hoppet i loppekassen. Hvis jeg ikke må se litt på Hot Fuss før det er natt her, jeg er nemlig litt svak for Simon Pegg. Ønsker dere alle en fin, fin søndag :-)
10 kommentarer:

 1. Ja, det er ikke alle bøker som man kan lese like lett etter 22. juli, det har jeg også merket. Eller rettere sagt, jeg leste Battle Royale i jul og ble ferdig med den den 21. Det ble nesten ekkelt å skulle skrive en omtale av den etterpå ettersom jeg plutselig satt igjen med en sur bismak i munnen. En av grunnene til at jeg ville lese boka var jo at det var helt fiktiv handling, og helt utenkelig at noe slikt (eller noe som lignet) kunne skje i virkeligheten.

  Jaja, nok om det. Jeg har sørget for en grøssende smakebit denne gangen, fra en snart 200 år gammel klassiker. :)

  SvarSlett
 2. Det forstår jeg godt at du synes. Jeg har valgt vekk bøker nå fordi jeg synes det blir litt tøft.

  SvarSlett
 3. Det skjønner jeg godt. Er spent på denne boka, for jeg synes Rosenløw Eeg skriver så godt!

  SvarSlett
 4. Har ikke lest noe av Rosenløw Eeg ennå og er veldig nysgjerrig på han. Trodde han skrev en helt annen type bøker, altså av det mer hyggelige slaget, enn han gjør.

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at du har litt vansker, etter 22.juli styrte jeg litt unna bøker som kunne ligne eller var kjempe triste.

  Tror jeg har lest en bok fra rosenløw eeg før. husker ikke tittelen.

  Tror jeg jammen må slenge ut en smakebit av boka jeg leser på bokbloggen.

  SvarSlett
 6. Der har jeg fått laget et innlegg:) Ha en fin søndag videre!

  SvarSlett
 7. Har lyst til å lese denne av Rosenløw Eeg, føler meg nok litt meir klar til slikt no enn nett etter 22.juli.
  Min smakebit kjem frå ei fagbok. Det er kjekt med litt variasjon.

  SvarSlett
 8. Så utrolig mange gode smakebiter denne søndagen.

  SvarSlett
 9. Den här låter spännande. Jag har läst ett par böcker av samma författare och gillade speciellt "Alt annet enn pensum" (stavade jag rätt nu?). Dyster var bara förnamnet, men den var riktigt bra.

  SvarSlett
 10. Det ble riktig vet du :) Dette er min første bok av forfatteren, men jeg har hørt mye positivt om bøkene hans.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.