RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

tirsdag 1. november 2011

Nye ungdomsbøker i butikkhyllene i november

Her er en oversikt over de skjønnliterære ungdomsbøkene som utgis denne måneden. Hvis du klikker på linken i boktittelen i denne posten så kommer du til forlagets side om boken og om du klikker på forfatterens navn så kommer du til forfatterens hjemmeside(eller lignende) i det tilfeller forfatteren har en egen side.

For en oversikt over utgivelser for voksne i november besøk Bokelskerinnens blogg.

Jeg kan ikke se at det kommer ut noe mer enn én ungdomsbok denne måneden og her er den:


11 i 11. Utgis 11. november av Aschehoug.

I 11 i 11 har forlaget samlet små historier fra morgendagens forfattere.

Forlagets omtale:
"11 i 11" presenterer 11 nye stemmer i 2011. I denne antologien finner vi smakebiter fra morgendagens ungdomsbokforfattere. De skriver om ungdomstid, om kjærlighet, vennskap, sorg, tap, drøm, fantasi, teater, grøss og glede. Noen har allerede skrevet bøker for voksne, andre debuterer med tekst på trykk i denne antologien.

Møt:
Kari Fredrikke Brænne - Ingrid Cammermeyer - Guro Hoftun Gjestad - Kristin Grue - Cesilie Holck - Espen Klouman Høiner - Johan Mjønes - Skjalg Wie Skare - Maria Børja - Helena Ohlsson - Gasspedal
Animert

0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)