RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 6. februar 2012

Svensk bibliotek samarbeider med bokbloggere.

Hvis ditt lokale bibliotek hadde en egen hylle med anbefalte bøker fra lokale bokbloggere ville du da kikket i hyllen?I Lerums bibliotek i Sverige har de laget en egen tipshylle for de lokale bokbloggere bak bloggen Bokgläntan. Dette er en morsomt måte å dele lesetips på. Kudos til biblioteket som benytter seg av alternative kanaler for å tipse lånerene om gode bøker. Vi kan jo håpe på at det finnes norske bibliotek som gjør det samme.

Slik ble hyllen seende ut etter at jentene hadde plukket ut noen av sine favoritter:Bildene i denne posten er gjengitt med tillatelse fra Johanna og Mathilda. Ta gjerne turen innom bloggen deres Bokgläntan.

Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

11 kommentarer:

 1. Så spennende måte å gjøre det på:) De burde gjøre noe sånt i Norge også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg helt enig i selvsagt ;) Godt mulig det allerede er noen som gjør dette men jeg har ikke lest om noe lignende på norske bibliotek.

   Slett
 2. Jeg fikk vite i mitt lokale bibliotek jeg kunne sette lapp på noen av bøkene. Sånn mini uttalelse :) ..
  De setter også noen frem på egne hyller for og vise ekstra godt frem.
  Så de er ganske flinke sådan sett sjølv.
  Må bare få litt overskudd før jeg tar meg sammen med og lage noe greier :) Tenkte noe med et lite kort med uttallelse eller no. Jeg ville stikke forbi med. Ettersom de er kjempe flinke til og oppdatere ungdomsavdelingen sin :)
  Og er jo skole bibliotek samtidig. Så det er bra :)

  blei litt surr det jeg skreiv nå. men håper det ga mening :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er de også veldig flinke til å lage hyller med anbefalinger men det er ingen egne anbefalinger fra bloggere der :)

   Veldig morsomt at dere kan sette lapper på bøkene!

   Slett
 3. Jeg plukker ofte med meg bøker fra Anbefalingshyllen, så det hadde vært artig å ha en hylle med anbefalinger fra bloggere også!

  SvarSlett
 4. Dette var jo kjempesmart!! Burde komme noe slikt i Norge også.

  SvarSlett
 5. Stilig! det hadde jo vært en god idé!:)


  //Takk:) hehe, har skjedd med meg også. Hørte på lydbok på Ipoden,men så hadde jeg greid å legge inn en vanlig sang i selve spillelisten med boka.

  SvarSlett
 6. Dette var et godt tiltak fra biblioteket!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.