RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 10. juli 2012

Bokavhengigheten tar aldri ferie...

"Nei, skulle du ha sett! Jammen meg har det ikke dukket opp enda flere bøker i hyllen hennes."


Jeg er litt i feriemodus(selv om det stortsett bare regner her) om dagen, så det blir ikke så mye aktivitet her på bloggen, men et og annet innlegg skal jeg få postet :) Allerede nå kan jeg avsløre at det kommer blant annet en sommergiveaway i forbindelse med bloggens
4-årsjubileum.

Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun driver også den prisbelønnede bloggen Sikring av barn i bil..

10 kommentarer:

 1. Hehe, man tar vel aldri ferie fra bøker? Jeg er også litt i feriemodus for tiden. Var en tur innom bokbyen i Fjærland og da ble det jo et par ekstra bøker med i kofferten videre:-)

  SvarSlett
 2. Etter en fin juni hvor jeg kun kjøpte 2 bøker har jeg tatt igjen det tapte i juli :) Fire bøker ble med meg hjem fra butikken i dag, og har også bestilt noen. Justin Cronin boken var forøvrig en av dem jeg kjøpte i juni :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig spent på hva du synes om Cronin - dersom det er "The Passage" du har anskaffet deg! Jeg er 40% uti boka. Den tok av i rakettfart... og så skal jeg ikke si mer :)

   Slett
 3. Var innom løkka i dag og hentet boken jeg hadde reservert: "Tre uker med min bror" - gleder meg til å ta fatt på den etter å ha lest en fin omtale av den på en bokblogg : ))

  Spennende med sommergiveaway i anledning 4 års jubileum på bloggen din - gratulerer : ))

  SvarSlett
 4. Hehe, =)

  Jammen havnet det ikke nye bøker i min hylle også, =)

  NYE BØKER:

  - His Dark Materials Trilogy
  - Harry Potter and the sorceress stone
  - Harry Potter and the chamber of secrets
  - Beautiful Creatures
  - The Future Of Us
  - Reisen Hjem,
  - Before I Go To Sleep
  - What She Left Behind
  - En Dåre Fri
  - Incarceron
  - 1Q84

  For å si det sånn det blir ikke mer plass i hyllene, =)

  Ha en fin uke videre, =)

  ~SINDRE

  SvarSlett
 5. Ah, ferie! Og bøker ja, to nye i går havnet rett i bokhyllen min ;)

  SvarSlett
 6. Sommeren er jo lesetid og noe skal man jo bruke feriepengene på :) Har lastet ned en del bøker på Kindelen og i morgen skal jeg hente et lass bøker som jeg har reservert på biblioteket. Kos deg med bøkene dine, Mari, og god uke videre!

  SvarSlett
 7. Uff, juni var ikke en god måned for å holde tilbake med bokkjøpet for meg, juli ser ikke ut til å bli noe bedre. Det er synd vi ender opp med så mye flott å lese på, ikke sant? ;)

  SvarSlett
 8. hehe,kjekt med nye bøker da. Jeg prøver å holde meg unna å bestille nye bøker,men det klør i fingrene:)hihi Spennende med kommende giveaway:D

  SvarSlett
 9. Haha, jeg falt i samme felle og kjøpte meg en haug med nye bøker i går! 4-årsjubileum! Gratulerer på forhånd da.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.