RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 9. august 2012

Boktema: In my mailbox.

Venter du på at en spesielle bok skal dumpe ned i
postkassen din eller tripper 
du etter å bestille
akkurat DEN boken? 

Bli med på Boktema hos Anette du også og fortell oss om det!

I dag venter jeg på en bok som ikke er helt typisk meg, for her er det jo stort sett ungdomsbøker som står i fokus. Boken jeg venter spent på er I boks som er skrevet av bloggeren Susanne Kaluza.  

Hvem trenger å gå på café eller i butikken i lunsjen
når man har med seg en så fristende nistepakke?

Omslaget er så lekkert at man får vann i munnen bare av å se på det! Jeg gleder meg til å få inspirasjon til spennende, sunne og gode nistepakker fra Susanne. Kreativ og spennende er vel ikke akkurat adjektiver man kan bruke på matpakkenes som smøres av meg he he, så her er det et stort forbedringspotensiale.

Boken har vært inne på topp 10-lista til Haugen bok allerede før den har blitt gitt ut og i dag registrerte jeg at de ikke har mer enn én bok igjen på lager. Gratulerer Susanne, det må være utrolig morsomt.

Jeg har forhåndsbestilt boken og håper den dukker opp i postkassen. Det bør nevnes at Susanne selv første giveaway av boken på sin blogg i disse dager, to heldige vinnere får hver sin bok. Vil du delta må du skynde deg for jeg mener å huske at vinneren trekkes førstkommende søndag.
Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.
Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning? Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggenSikring av barn i bil.
Til daglig er Mari småbarnsmor(kanskje kan hun kalles en mammablogger?) og ansatt på kontor i et elektrikerfirma.

24 kommentarer:

 1. Jeg kunne også tenkt meg denne boken for jeg har mye å gå på når det gjelder å smøre matpakker. Første dagene etter en lengre ferie lager jeg sandvich til dem, men veien er kort tilbake til trauste grovbrødskiver med brunost.Har meldt meg på giveawayen hennes og er jeg ikke heldig å vinner denne, så blir den bestilt. Ha en fin dag, Mari:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til :) Jeg fikk faktisk boken i postkassen samme dag som jeg la ut dette innlegget og den er bare så lekker!

   Slett
 2. Denne boka ser fin ut, har kikket på den før. Ser ganske så mye mer fristende ut enn det jeg er tilbøyelig til å legge i en matboks... :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her, jeg er veldig kjedelig når det kommer til det å smøre matpakker. Det er ingen her som klager, men jeg syntes det ville vært gøy å levert en noe mer spenstig niste.

   Slett
 3. Svar
  1. Den er virkelig fin. Mange gode ideer og flotte bilder. Jeg har egentlig ingen "coffee table books", men dette er helt klart en bok jeg får lyst til å vise frem til alle som er innom her ;)

   Slett
 4. Denne kunne være kjekk å eie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den er virkelig fin. Har fått den inn i hus nå.

   Slett
 5. utrolig gøy ! denne boken bare må eg har ! slutt på kjedelige matpakker på jobben hee hee

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjedelige matpakker får meg ofte til å svinge innom butikken, det er jo både bortkastet, dyrt og ikke minst så ender jeg ofte opp med et mindre sunt alternativ. Jeg tenker at dette er en god måte å få til noe mer fristende på.

   Slett
 6. Den boken kunne jeg virkelig tenkt meg!!! :) Enig om at man får vann i munnen, så kanskje jeg må kjøpe den og få litt mer spennende matpakker fremover.

  SvarSlett
 7. Jeg er så utrolig dårlig på matpakker at jeg burde virkelig gå til anskaffelse av denne her :-) Tusen takk for tips, Mari!

  SvarSlett
 8. Lekker bok! Om jeg ikke er heldig i giveawayen blir den nok absolutt kjøpt allikevel :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du fant boken så interessant, Anette. Jeg er i hvert fall forelska :)

   Slett
 9. Den skal jeg jammen kjøpe i morgen! Kunne vært fint å finne på noe annet enn to skiver med ost i matpakka...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en sånn typisk Mari-matpakke det, ja, det er vel ganske mange av oss her i landet som har to skiver med ost i matpakka. Det er jo gøy å ha noe litt mer spennende, i det minste engang innimellom.

   Slett
 10. Måtte gå å sjekke mer ut om denne boken, tror den skal kjøpes etterhvert. For spennende matpakker er ikke jeg så flink på:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå føler jeg meg ikke så alene lenger, når flere i kommentarfeltet ligner på meg :) Da kan vi jo forvente mange spennende matpakker her i landet i fremtiden ;)

   Slett
 11. Hørtes ut somen kjempefin bok! :) Jeg er skikkelig dårlig på å lage matpakker, og dette ser jo ut som en fin inspirasjonsbok!

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne har mange, mange gode tips til inspirasjon og hvis du ikke liker selve eksemplet er det satt opp flere ting du kan bytte ut noen av delene i pakken med. Her er det bare kreativiteten som setter en stopper for herlige og fristende matpakker.

   Slett
 12. Det var en grei bok! Fin måte å la seg inspirere til mer fristende matpakker, så slipper man de tørre brødskivene med svett ost :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de har jeg også spist min andel av ;)

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.