RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

My sister, the serial killer

En tittel som gir forventninger.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 29. august 2012

I dag skulle jeg blogget om Stjålet av Lucy Christopher

I dag skulle jeg omtalt Stjålet av Lucky Christopher fordi jeg er med på Bokbloggturnéen til Cappelen Damm. Helt ærlig talt trodde jeg at jeg skulle rekke det. Det gjorde jeg ikke, men jeg har begynt på boken. Den har vært god og urovekkende på samme tid så langt. Hva kan jeg gjøre som plaster på såret for de berørte parter? Jo, jeg kan legge inn linkene til de som har skrevet om boken tidligere denne uken.

Omslag: Cappelen Damm.

Shauri omtalte boken på mandag og Lene skrev om boken i går, begge likte boken veldig godt. I morgen skal Nina blogge om Stjålet på sin splitter nye bokblogg, så følg med der! På fredag er det Silje sin tur, Regndråpe skriver om boken på lørdag og sistemann ut denne gangen er Elin som blogger på søndag.


Nå skal jeg finne sengen. Tre dager med fotballkamper for poden(jeg heier jo masse så klart :D), fotballtrening for meg selv i kveld og tanken på at vi har fire dager med bursdagsfeiring av vårt eldstebarn(fyller sju) foran oss denne uken gjør meg ganske så søvnig ;)

Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.
Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning? Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggenSikring av barn i bil.
Til daglig er Mari småbarnsmor(kanskje kan hun kalles en mammablogger?) og ansatt på kontor i et elektrikerfirma.

1 kommentar:

  1. Er ikke alt man rekker:) Var så vidt jeg ble ferdig med boken til idag:) Takk for link til ny blogg:)

    Du får ha en fin torsdag videre!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)