RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 22. oktober 2012

Fifty Shades Grey - De morsomste parodiene

Helt uavhengig av hva du måtte mene om Fifty Shades of Grey / Fifty Shades Fanget av E.L. James, så kan du kanskje ha glede av en god parodi?OBS.! Disse videosnuttene kan sikkert virke støtende(HAHA) for noen, dere er herved advart. Anbefales sett hjemme eller annet sted mens du er alene, eller i lag med noen du kjenner godt. Det kan nemlig forekomme et og annet upassende ord og tro det eller ei STØNN. Det kan kanskje være litt pinlig om du tar deg en avslappende femminutter i et kontorlandskap eller om du sitter på skolen.


Er du nysgjerrig på E.L. James nyeste prosjekt?
Hun skrev den på en drosjetur og den er ganske så spenstig(og ikke minst hysterisk morsom)!Saturday Night Live har laget en reklame i forbindelse med morsdagen:
Paul er på audition for en rolle i Fifty Shades of Grey:Hva med musikkvideoen Christian Penetrates the Suburbs?


Fifty Shades of Blue
I Fifty Shades of Blue har "Funny or Die" har fått med seg selveste Selena Gomez til å lage en parodi. Denne er det ikke tillatt å legge inn på andre nettsider, men klikker du på linken kan du se den rett på YouTube.

Vil du vite mer om Fifty Shades?
Da anbefaler kokken Hollys gjennomgang av bokens plott. Dette er ingen parodi, men ganske morsomt for de som er glad i slakt som kommer rett fra hjertet:Holly har også anmeldt Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed. I sin omtale av den siste boken åpner Holly med følgende replikk: Ok, let's do this before I kill myself". 


Visste du forresten at det allerede finnes en rekke Fifty Shades parodier i bokform? 

Hvis du tok deg tid til å se alle snuttene må jeg nesten få spørre hvilken som var din favoritt?


Personlig syntes jeg det er vanskelig å velge bare en, men Paul på audition og "E.L. James" som leser fra sin sin neste bok troner litt over de andre. 


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

4 kommentarer:

 1. Takk for linkene til Hollys 50 Shades-videoer, fikk meg en skikkelig god latter. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror hun har truffet spikeren på hodet der. Omtalene hennes var veldig god underholdning i sin egen rett syntes jeg :)

   Slett
 2. Nok en gang er jeg overbevist om at jeg ikke skal lese disse bøkene. Jeg mistenker at de inneholder alt jeg irriterer meg over innenfor litteratur ;) Kunne sikkert blitt et heftig blogginnlegg, men tror sikkert ikke det er bra for helsa...

  SvarSlett
 3. Humre humre.. Lo mest og best av morsdagsreklamen!

  Eg trur det er bra å ta dette Fifty Shades-"styret" med godt humør.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.