RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

mandag 18. februar 2013

Ny trailer for The Host er sluppet - hvem gleder seg til filmen?

Filmatiseringen av boken The Host, eller Verten som er tittelen på den norske oversettelsen, av Stephenie Meyer er snart klar for en kino nær deg(mot slutten av mars er filmen klar for Norge). Nylig publiserte produksjonsselskapet en ny trailer for filmen.Jeg gleder meg sånn til å se filmen og jeg er spent på å høre hva du tenker om filmen/traileren.

Min omtale av boken finner du forresten her.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. . Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, hvor du kan finne en oversikt over de fleste norske bokblogger

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

15 kommentarer:

 1. Åh... gleder meg som en liten unge til Jul.. Dette er en av mine absolutt favoritt bøker :D Så gleder meg til å se filmen..

  Men åhh.. må lese boka igjen.. Så mange år siden..

  Likte godt den nye traileren :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også! Og nå er det ikke lenge igjen!

   Slett
 2. Gleder meg til filmen, ja! Også glad for at det er en del meget kapable skuespillere med. Håper den er bedre enn boka, for selv om jeg likte historien så synes jeg den var alt for lang! Skummet gjennom den igjen i jula, og følte nesten for å finne frem rødpenna og stryke ut en del for å få historien mer komprimert...!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har hørt at mange syntes den er litt for lang, mens jeg gladelig hadde lest enda mer den gangen jeg leste boken :)

   Det eneste jeg har vært litt skeptisk til er at skuespillerne virker så mye yngre enn hva karakterene er i boken.

   Slett
 3. The Name of the Wind er jo en helt fantastisk bog. Jeg blev meget positivt overrasket over den, og glæder mig til at kunne læse 2'eren engang :D

  Og tak for din kommentar til mine billeder af Irland. Virker da til, at jeg godt kan poste nogle flere. Jeg har mange haha.
  Men du skal helt seriøst tage til Irland. Det er bare så smukt et land.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må du gjøre, for et vakkert land :)

   Slett
 4. Dette blir spennende. Jeg likte ikke boka like godt som Twilight. Gruver meg noe til å se den for husker fra boka at den kjærligheten var så vond. Så er jeg en følsom leser også, da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir det virkelig. Kjenner jeg er litt glad for at det er lenge siden jeg leste boken, da er jeg nok mer tilgivende siden jeg ikke husker alle detaljer.

   Slett
 5. Wow, stilig trailer! Gleder meg å få sett denne! Husker at jeg likte boken veldig godt så er spent på å se hvordan de har laget den om til film.
  Trailerne ser ihvertfall lovende ut og Jake Abel, Max Irons og Saoirse Ronan er skuespillere jeg allerede var fans av før filmen ble laget så dette lover bra :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ingen sterke meninger om skuespillerne egentlig, men det er bra du er fan. Da føler jeg meg litt tryggere på at dette blir bra ;)

   Det eneste jeg er litt negativ til er at hovedpersonene var eldre i boken, i filmen virker de så unge. Jeg mente at Melanie var 20 + og guttene noe eldre, men jeg husker kanskje feil?

   Slett
 6. Jeg elsket boka, og det gjør meg veldig skeptisk til filmen.. Er meget redd for at de kan ha ødelagt noe.. Også en av grunnene til at jeg kommer til å "separere" boka og filmen.. :) Men ellers gleder jeg meg til å se filmen.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke lest boken siden 2009, så detaljene fremstår ikke som helt klare lenger. Derfor regner jeg nok med at jeg kommer til å være langt mindre kritisk til filmatiseringen enn de som har boken friskt i minne.

   Da jeg så Twilight-filmen ble jeg veldig skuffet, da husket jeg alt for godt handlingen fra boken. Derfor har jeg ikke orket å se mer enn den første filmen, ville ikke ødelegge den gode følelsen sagaen ga meg den gangen jeg leste den.

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.