RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

fredag 1. mars 2013

Jeg er ukens bokblogg og de heldige vinnerne er...

Som det seg hør og bør i alle spennende konkurranser så skal man holde deltakerne på pinebenken en liten stund før vinnerne avsløres. Ble det deg som vant "Mørk engel" tro?


Ok, grafikken passer ikke helt i dag,
men dere skjønner det nok allikevel ;)

Da har dagen kommet for å trekke ut to heldige lesere som hver seg vinner enten den norske eller den engelske utgaven av "Mørk engel" av Laini Taylor. Ved hjelp av Rafflecopter og Random.org er vinnerne nå trukket og vinnerne er:

Sindre og Hilde!

Gratulerer så mye til dere begge to. Husk å sjekke innboksen etter e-post fra meg.

Ukens bokblogg - hurra!

Jeg syntes det er utrolig hyggelig at Ingerun på den svenske bokbloggen Boktjuven har valgt min blogg i sin spalte ukens bokblogg, så det må nevnes før jeg tar kvelden. Tusen takk!

Jeg sliter litt med nettverksproblemer om dagen, akkurat nå er det stabilt, men det er noe galt her som ikke er riktig ;) Det er frustrerende å ha nett i fem minutter, så blir det borte og kommer ikke tilbake igjen med mindre man slår av PC-en. Slår man den på igjen har man nett i fem minutter til også videre. Ikke et verdensproblem selvsagt, men ganske frustrende for en som vil ut i bloggsfæren.
Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. . Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, hvor du kan finne en oversikt over de fleste norske bokblogger

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til vinnerne! :D

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til de to vinnerne!

  Så gøy at du er ukens bokblogg hos Boktjuven -stor tommel opp : ))

  Skjønner frustrasjonen din med ikke å ha stabil nettilgang - håper det ordner seg snart : )

  Ha en superfin helg!

  SvarSlett
 3. Gratulerer både til vinnerne og deg! God helg, Mari :-)

  SvarSlett
 4. Henger meg på gratulasjonene! Bloggen din er spesiell, både i design og alt det du holder på med. (Smakebit på søndag er jo blitt utrolig populært!) Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 5. Gratulerer til de heldige vinnerne og til DEG som ukens blogg, velfortjent ;-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.