RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 5. mai 2013

Sommer og sol - En smakebit på søndag

Radiosilence fra meg om dagen, mye smakebiter og lite annet på bloggen. Det skjer så mye i livet ellers og akkurat nå har jeg faktisk en meget gyldig grunn. Jeg er utenfor landets grenser og har ikke tilgang på PC.


Dette innlegget er altså sirlig klimpret ned før jeg dro. Ingen smakebit fra meg i dag, med andre ord. Jeg vet faktisk ikke hva jeg leser på når du ser dette innlegget, men linkefunksjonen er på plass. Så jeg håper dere andre er klare til å hygge dere med smakebiter denne søndagen allikevel.

Hva liker du å lese på når du ligger ved stranden? Harry Hole, Anna Karenina, Harry Potter, Shopaholicer eller kanskje noe helt annet?Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
 • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

 Loading InLinkz ...
13 kommentarer:

 1. Kos deg på ferie.:) På stranda leser jeg gjerne krim eller noe annet lettlest..

  SvarSlett
 2. Eg har lest både Agatha Christie og Jane Austen på stranda og begge funker. Einaste kriteriet for strandlektyre er at det er ei papirbok, Kindle'n min kjem ikkje i nærheten av sand og vatn! Kos deg på ferie:-)

  SvarSlett
 3. Det er så bra at du tenker på oss når du ikke er hjemme. Jeg er på vei ut av landet i morgen tidlig, så derfor sitter jeg her på natta (fikk ikke sove) og deltar denne søndagen også. Jeg skal ikke på stranden, men der ville jeg lest noe lett, som krim. Med meg på tur denne gangen har jeg en roman og en krim. Håper du koser deg :)

  SvarSlett
 4. Jag brukar alltid ha med mig en bok som utspelar sig i landet jag åkt till, så egentligen kan det nog vara vad som helst :)

  SvarSlett
 5. I fjor leste jeg både Kate Morton og The Moonstone på stranden, men jeg foretrekker noe som er litt lettlest og ihvertfall ikke noe som krever ordbok. Ha en fin ferie :)

  SvarSlett
 6. Jeg har lest så mye forskjellig på stranden, men jeg husker at jeg dro til Tyrkia med Delirium og Hver dag i kofferten og måtte bli lenger på stranden fordi jeg ikke klarte å legge fra meg bøkene :-)
  Ha en riktig fin ferie!

  SvarSlett
 7. Så härligt - hoppas du får en bra ferie!
  Jag brukar ofta ta med mig någon tegelsten som jag annars inte har tålamod att läsa.

  SvarSlett
 8. Jeg leser aldri på stranda fordi jeg er aldri på stranda lengre. Jeg blir så fort solbrent eller så sovner jeg. Meg på stranda; en lyserosa gris som purker seg på teppet sitt, snorker, stadig rødere og mer og mer stekt; helt uvitende om sin egen ulykke før den røde kroppen er hjemme og blir glasert med aloe vera før servering. Nei uff, høsten kom til meg! Om høsten kan jeg sitte ute å lese hva som helst.

  Kos deg på tur!

  SvarSlett
 9. Krim og Sci-Fi fungerer på stranden for meg. Jeg MÅ ha noe som klistrer meg til boksidene, for jeg syns det igrunnen er ganske så kjedelig bare å sitte og sole seg.. Jo eldre jeg blir desto mer utålmodig blir jeg.. og da krever jeg enda mer av bøkene jeg leser i sola :o) Kose deg i varmen! Den misunne jeg deg kraftig!!!

  SvarSlett
 10. Jag brukar läsa riktiga tegelstensböcker när jag ligger på stranden. Helst historia, och ibland till och med faktaböcker om historia. Hoppas du har en fin semester!

  SvarSlett
 11. Kos deg i sola, Mari!
  Sjølv likar eg verken varme, soling eller saltvatn, - så på ei sydenstrand kjem ingen til å finna meg nokon gong... med eller utan bok :-)

  SvarSlett
 12. Så fint att du förbereder för smakbitar även när du inte kommer kunna delta själv. Hoppas semestern är (var?) härlig. :)

  Jag är nästan aldrig på stranden, och när jag är där brukar det ju vara i sällskap med andra och då tycker jag inte att det passar så bra att försvinna in i en bok. Annars hade det nog kunnat bli lite vad som helst. Helst i pocket kanske.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.