RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 15. september 2013

Bokbloggtreffet 2013 - hopp fra blogg til blogg

Under kan du lese mitt altfor lange referat fra Bokbloggtreffet 2013. Og ja, jeg har syndet. Det er sjeldent jeg poster to innlegg på en dag, i dag måtte jeg bare gjøre det.  Jeg har satt opp et blogghopp som jeg håper vi alle kan ha nytte av. Blogghoppet finner du nederst i innlegget. 


Her får du en sniktitt inn i Gyldendalhuset,
lokalet hvor bokbloggkonferansen 2013 fant sted.


Lørdag 14/09 2013 satte jeg meg på bussen inn til Oslo. Målet var en dag med hyggelig sosialt samvær med en stor del av de norske bokbloggerne. Litt nyttestoff skulle vi få med oss også, kan det bli bedre?


Folkefest

På bussterminalen i Oslo møtte jeg Line fra bloggen Moonstars Bokverden. Derfra gikk turen strake veien til hotellet hvor vi skulle dele rom. Det trodde vi ihvertfall da vi spaserte ut på Karl Johan. MEN der var det markedsdag, i tillegg til at det både var Bok- og matfestival i Oslo den dagen. Jeg følte meg som en sild i tønne. Vi valgte derfor å gå opp en gate for å komme oss litt raskere til hotellet. Ingen god idè, plutselig hadde vi rota oss bort. Da vi endelig kom frem til hotellet måtte vi bare le. I andre enden av gaten så vi stedet vi hadde passert ti minutter tidligere. So close, but yet so far away.Svett - TMI(too much information)

Der og da var jeg så varm at det egentlig fristet å ta på seg bikini for å senke tempen. Jeg lot vær, tenk om Oslobeboerne hadde blitt støtt! Ikke bra. Mulig mine bokbloggkollegaer ville kikket litt rart på meg også. Det selv om det ikke var satt noen kriterier for korrekt bekledning på treffet. Jeg hadde sikkert ikke normaltemperatur før en time ut i selve treffet he he.


Endelig på Gyldendalhuset - velkommen

Lise, du vet Knirk, tok i mot oss med åpne armer da vi spaserte inn. Vi fant navnlappene våre og rakk å mingle litt. Jeg har en tendens til å bli litt sjenert i denne typen sammenhenger. Noen vil kanskje oppfatte meg som overlegen, men det er altså ikke tilfelle. Jeg bruker bare litt tid på å tø opp. Derfor setter jeg ekstra stor pris på at noen er litt tøffere og mer utadvente enn meg. Det må legges til at det er mange gode klemmer å få blant bokbloggerene. Dèt er hyggelig det!

Lise innledet treffet med å si noen ord om programmet for dagen. Der ble det også presentert litt fun facts - hvem har blogget lengst og hvem har reist lengst for å delta på treffet?

Deretter var det klart for quiz i regi av Silje fra bloggen Siljes skriblerier. Selv var jeg på lag med fire andre flotte jenter; Anne fra bloggen Bokofilia, Silje fra Så rart, Julie fra Julies bokbabbel og min samboer for anledningen, tidligere nevnte Line fra Moonstars Bokverden.


Slik kan det altså se ut når to bokbloggere deler rom for natten.


Hvor var krimeksperten?

Jeg håper quizen er nedfelt som et fast, årlig innslag. Jeg elsker nemlig quiz! Den kunne gjerne vært enda lenger for min del.  Silje hadde gjort en flott jobb, igjen, med å lage en quiz hvor det var fantes et spørsmål for alle. Sånn rent bortsett fra at vi bare var fem på vårt lag, og manglet en krimspesialist. Men vi kan liksom ikke la Silje ta skylda for det. Tusen takk for den morsomme quizen, Silje! Det er så flott at alle kan få føle at de har noe å bidra med.

Vinnerne fikk forsyne seg først fra godteriskålen, et bord fylt av bøker. I farten kommer jeg ikke på hvem som vant. Jeg tror det var laget til blant annet Gøril fra Leselykke og Karete fra bloggen Bok-Karete .


Bokbloggerprisen - med forbehold om feil som det så fint heter i reklamebrosjyrer

Mens lektor Silje rettet quiz, var det Elin, vår alles kjære Bokelskerinnen, sin tur til å snakke om Bokbloggerprisen. Prisen skal sette fremme norsk litteratur. Komiteen oppfordrer bloggerne til å forsøke å lese bøker som kanskje ikke får så mye dekning i de tradisjonelle mediene. Kanskje kan bloggerne være med på å løfte frem forfattere som blir litt glemt av pressen?


Oppdatering:
Bokelskerinnen, Elin, har skrevet et fyldig innlegg om Bokbloggerprisen. Få det med deg ved å klikke deg videre her.

Definisjonen på en bokblogger

I forbindelse med prisen har det blitt utarbeidet et sett kriterier for hvem som i dette tilfellet er kvalifiserte til å kalle seg bokbloggere. Bokbloggere i denne sammenhengen er de som har blogget i mer enn seks måneder om bøker skrevet av andre enn seg selv. Disse bloggerne kan nominere titler til prisen.

Man kan nominere opp til sju titler i hver av prisens kategorier. Bøkene må være utgitt for første gang i 2013. Kategoriene er "Åpen klasse" og "Beste norske roman". Man kan nominere frem til 1.januar 2014. Nominasjonene skal sendes inn på en egen epostadresse for prisen. Man kan ikke nominere bøker skrevet av seg selv, venner eller familie.Norlis logo måtte bare avbildes. Den herlige lille bokuglen.

Kortliste - les bøkene

Komiteen går igjennom alle innsendte forslag og utarbeider så en kortliste. Denne kortlisten oppfordress bokbloggerne til å velge lese bøker fra. Disse skal leses og blogges om vår/sommeren 2014. Bøkene(og forfatterne?) skal presenteres på forskjellige blogger i denne perioden. Slik kan vi som bokbloggere bidra til å sette søkelys på norske bokutgivelser. I august har man 14 dager på seg til å nominere sin favoritt. I september blir vinneren avslørt og prisen blir utdelt for første gang på Bokbloggtreffet 2014.

Ganske fantastisk at vi nå har vår egen pris, ikke sant? Alle detaljer er ikke helt spikret enda, men jeg har klokketro på at de kompetente damene som planlegger dette. Det blir bra. Har man konstruktive innspill er man velkomne til å sende de inn til komiteen. Mer informasjon om prisen kommer garantert etterhvert.

Read and Release at BookCrossing.com...


Bookcrossing

Elin fra bokbloggen Av en annen verden brenner for Bookcrossing. På treffet holdt hun et veldig informativt innlegg om hvordan Bookcrossing egentlig fungerer. Tusen takk for det, Elin.Tenkt så spennende det må være å få følge boken sin på tur rundt omkring i Norge. Ja, kanskje tilogmed utover landegrensene. Jeg tror nok det var flere enn meg som lot seg friste til å kaste seg ut i det.

Det var også lagt frem en rekke Bookcrossing bøker på treffet. Selv plukket jeg med meg femte boken i Harry Bosch serien til Michael Connelly. Mon tro om det var
Ingalill som hadde den med seg? 


Hvordan få flere lesere til bloggen?

Quizvinnere var annonsert, bøker plukket opp og lunsjen fortært. Det var tid for litt bokbloggfaglig påfyll. Først ut var Elin, Bokelskerinnen, som hadde et flott innlegg om hvordan man kan få flere lesere til sin blogg dersom man ønsker det. Godt innhold, svar på kommentarer, bruk Facebook, Twitter, Instagram og lignende var bare noen av tipsene på Elins liste. Oppdatert: Elins tips finner du nå i Bokbloggernes egen Facebook-gruppe. Er du ikke medlem så må du søke om medlemskap.Nybegynnere

Dette innlegget tror jeg var ekstra nyttig for de som har lyst til å starte bokblogg, eller som nylig har startet en. Det var ikke bare tips for nybegynnerne, det er jo slettes ikke alle som har tenkt så nøye igjennom hvordan man bevisst kan gå ut for å finne sine lesere. Elin hadde gode tips også for de mer erfarne bloggere. Hun vet hva hun snakker om!

Hadde jeg vært litt tøffere skulle jeg tipset om Bokblogger.no da Elin spurte om kommentarer etter innlegget. Det turte jeg ikke. Alle bloggere som er knyttet til siden får link til sine innlegg pushet ut på Twitter. Et utvalg av innleggene legges ut på Bokblogger sin side på Facebook, der boostes enkelte av postene slik at ekstra mange får det med seg. Bokblogger.no har pr. 15/9-2013 562 følgere på Facebook og 566 følgere på Twitter.

HootSuite

Det ble spurt om en måte å enkelt holde seg oppdatert på når man har forskjellige Twitter-profiler - kanskje var det Ragnhild som spurte om det. Da dristet jeg meg til å åpne munnen for å nevne HootSuite I HootSuite kan man enkelt holde ordne på flere, egne, Twitter-kontoer, Facebook-sider, Instagram-kontoer med mer. Selv fikk jeg dette tipset av forfatter Siri Pettersen på Twitter tidligere i år.Gikk du glipp av Elins tips? Det er mulig Elin poster det på bloggen sin, jeg mener hun sa noe om det. I ventetiden kan du gjerne lese mitt innlegg fra i fjor vår: "Hvordan få flere lesere på bloggen".


Line Tidemann holdt et godt og grundig innlegg om litteraturkritikk fra bokbloggernes ståsted. Det var mange punkter der som garantert ga grobunn for litt ekstra tankevirksomhet hos noen og enhver. De allmenne kriteriene for litteratur forstod jeg det som om Line mente de fleste bloggere er inne på i sine bokanmeldelser. Det er noe som faller seg naturlig, en tenker ikke så mye over det.

Litteraturkritikk på blogg

Nå var tiden inne for det jeg personlig var aller mest spent på. Line Tidemann fra bloggen Lines Bibliotek skulle holde innlegg om litteraturkritkk på blogg. For min del var dette uhyre interessant, og jeg skal gjøre mitt beste for å tenke meg enda litt bedre om når jeg skriver bokanmeldelser i fremtiden.


Vær deg selv, og vær nøye


Det var mye å ta med seg fra Lines innlegg. Et innlegg som var befriende fritt for formaninger eller konklusjoner. Det er ingen fasit på hvordan man skal blogge. Dette handler ikke om at vi alle skal være utdannet innenfor litteratur eller at vi må ty til fagbegreper og et akademisk språk når vi skriver. Lines formål, slik jeg tolket det, var å minne oss på at det ikke bare er andre bokbloggere som leser våre blogger. Det er viktig at jeg, du, dere kan stå for innholdet vi poster. Folk kan komme til å kritsere blogginnleggene våre, det må vi være rustet til å takle.

Er man tydelig og klar på målet med bloggen og hvem man er som person er mye gjort. Da kan man selv være med å sette et preg på hvordan leseren oppfatter deg og bloggen. 


Fra manus til bok

Etter Lines innlegg kom redaktør for norsk skjønnlitteratur hos Cappelen Damm, Anne Fløtaker, på besøk. Fløtaker fremstod for meg som en svært kunnskapsrik og dyktig dame. Jeg satt stor pris på å få høre litt om forlagene ut i fra et historisk perspektiv. Etter dette snakket Fløtaker om alt arbeidet som ligger i den lange prosessen fra manus til ferdig trykket bok. Hun snakket litt om hvor fort gjort det kan være å overse gull, litt om bokbransjens fremtid og om e-bøker. Jeg kunne gjerne hørt på Fløtaker i et par timer til, glatt.


Harald Eia in action!
Heldigvis var det veldig liten urinering i denne utgaven av Brille.

Etter dette hadde vi en kort pause før det var tid for middag. Vi spiste deilig tapas, så ruslet vi ut på Sehesteds plass hvor Harald Eia m/gjester hadde Brillequiz.

So there you have it. Min kortversjon av lørdagens bokbloggtreff. Det var veldig, veldig hyggelig å treffe dere alle sammen!

Har du skrevet om din opplevelse av helgens treff? Del det med oss i blogghoppet og legg hoppet inn i ditt eget innlegg.


Hva er et blogghopp og hvordan gjør jeg det?
Har du skrevet et innlegg om treffet? Da tar du turen innom denne linken, deretter velger du den koden som passer din type blogg. Koden du kopierte limer du så inn nederst i ditt eget innlegg. Ikke lag en tekstlink, da vil ikke linkene til de andre bloggene syns.

Den samme listen med linker som du ser i dette innlegget vil da vises på din blogg. Hver gang en blogger legger til en link oppdateres listen automatisk hos samtlige bloggere som har lagt inn funksjonen i sitt innlegg. På denne måten kan alle som besøker akkurat din blogg enkelt klikke seg fra et innlegg om treffet til et annet.

Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.


39 kommentarer:

 1. Kjempe oppsummering :P Ganske så lik min dag xD haha pussig nok :P

  Gleder meg allerede til neste år :D
  Hadde overveiet om jeg måtte jobbe neste år, men tror ikke jeg klarer å gå glipp av treffet :D Det er jo så koselig :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig snåle greier ;)

   Jeg gleder meg veldig til neste år. Når man først har vært på treff vil man gjerne tilbake, du har jo alltids fredag og søndag til jobbing. Tusen takk for turen!

   Slett
 2. (presterte nettopp og slette hele den laaaange kommentaren min pga dette blogghoppet, så denne gangen legger jeg inn linken her: Min oppsummering: http://moshonista.blogspot.no/2013/09/bokbloggavanza-2013.html
  ) Sånn!

  Dette jeg skrev var at dette var en kjempefin og detaljert oppsummering av treffet. Jeg er enig at quizen kunne vært dobbelt så lang og bør bli fast program og at det er en stjernekomitee.
  Og: at det var veldig trist av vi ikke fikk pratet sammen, som deg er jeg ikke noen myldreekspert, og jeg blir både blind og hyper. Neste år...
  , yep ,det er mi, var mi, connellybok, nr.5, btw
  (kronologislaven fornekter seg ikke -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så frustrerende med sånne kommentarer som forsvinner. Spesielt når man har skrevet en laaaang en.

   Hyggelig at du likte oppsummeringen min, Ingalill. Jeg var redd det var litt overkill på lengden, men kanskje folk overlever det?

   Faktisk hadde jeg tatt med meg et avsnitt om at dette var Connellys femte bok om Bosch. Der skrev jeg også at jeg kanskje burde fått fatt i de fire første før jeg setter tennene i denne. Hva mener du om det? Jeg fjernet disse skribleriene da innlegget dessverre måtte gjennom en del nedskjæringer før det var klart for trykk.

   Slett
  2. Shh, hvordan kan du spørre slik da, selvfølgelig mener jeg at du burde lese de 4 andre først. NATURLIGVIS -). Bare pass på at du leter på engelsk, nr1 og 2 er iflg. elskerinne-elin ikke oversatt.

   Syntes absolutt ikke innlegget var for langt, satte pris på alle detaljene, har det med og generalisere og koke ned til minimumsinfo selv, er derfor veldig glad i motsatsen!

   Slett
  3. Spørsmålet var egentlig overflødig. Egentlig er jeg jo allergisk mot å tulle med rekkefølger på bokserier. Slikt gjør man jo bare ikke! English it is, madame!

   Slett
 3. Strålende og grundig referat, Mari! Og tusen takk for at du likte quizen, jeg skal stemme den inn som fast innslag :-).

  Jeg er litt lei meg for at jeg ikke fikk pratet ordentlig med deg, men vi får ta det igjen neste år.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jippi! Tusen takk for referatros, Silje. Det er hyggelig å høre at du likte det.

   Jeg kan bare si ditto! Det ble bare noen få skarve ord. Neste år får vi forsøke på nytt :)

   Slett
 4. Flott innlegg og kjekt for oss som ikke var til stede også å få et innblikk i hvordan dagen var og veldig fint at Elin la ut sitt innlegg på facebook, slik at vi også fikk snappet opp litt tips til hvordan bli bedre og mer bevisst det vi driver med. Håper inderlig at det klaffer for meg å reise neste år og få hilse på alle sammen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde vært veldig hyggelig å få hilse på deg, Beathe. Jeg tror jeg kan garantere at det er flere enn meg som synes det :)

   Det er godt å høre at dette var kjekt å lese om for de som ikke fikk vært tilstede på treffet.

   Slett
 5. Flott sammendrag av et fantastisk bokbloggtreff!

  Har forsøkt meg på denne blogghoppingen, så håper jeg har fått gjort det sånn nogenlunde riktig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)

   Jeg la inn linken til ditt innlegg i samlingen. Hvis du legger inn en av kodene du finner i linken direkte i ditt innlegg vil hele denne linkesamlingen dukke opp hos deg. Akkurat slik som du ser her på bloggen. Jeg har endret litt i forklaringen min, kanskje blir det enklere å få til nå.

   Slett
 6. Innlegget var absolutt ikke for langt, det var lærerikt til tusen. Takk for at du deler. Morsomt å høre at det er flere som ikke er frempå hele tiden. Torsdag kom jeg hjem med boken min usignert etter forfattertreff, bare fordi jeg ikke turde å gå frem og si hei (Jeg satt på første rad...) Gleder jeg til å hoppe videre å se hva de andre har opplevd :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra :D Da er målet mitt oppnådd.

   Akkurat sånn er jeg også, Tine. Eller jeg er egentlig veldig sosial, med de jeg kjenner. Når det er nye mennesker tar det litt tid. Forfattere, og andre kjente mennesker, har jeg lett for å glemme at er akkurat som deg og meg. Da er det vanskelig å gå bort å spørre om en liten signatur. Det har jeg full forståelse for. Jeg jobber med det, og syntes jeg blir litt og litt flinkere. Det hender jeg er i situasjoner hvor jeg må hoppe ut i det.

   Slett
 7. Innlegg blir aldri for lange når vi kan lese om oss sjæl, ikke sant? :o) Veldig bra oppsummert. Jeg tenkte på deg da jeg kjørte hjem faktisk. At jeg gjerne skulle ha prata litt med deg. Next time around. :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tenkte jeg neimen ikke på! Da kan jeg stryke den bekymringen.

   Så hyggelig å høre at du tenkte på meg. Det hadde vært veldig hyggelig å fått snakket mer sammen. Neste år prøver vi igjen :)

   Slett
 8. Jeg kan også være litt tilbaketrukken og avventende av og til. Tror det er ganske mange som har det sånn, spesielt i møte med mange mennesker på en gang. Synes virkelig ikke at du virker overlegen. Jeg opplever deg som en varm, imøtekommende og ettertenksom dame. Veldig hyggelig å møte deg, selv om vi ikke fikk pratet så mye sammen. Men det kan vi jo ta igjen til neste år. Fin oppsummering av dagen også, god balanse mellom personlig og informativt. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå ble jeg ganske rørt! For en utrolig hyggelig kommentar, Belinda :) En topp avslutning på en fin søndag. Tusen takk!

   Slett
 9. Jeg hadde veldig lyst til å reise på dette, men jeg var på familietreff. Vi fikk besøk av to ukjente slektninger fra Minnesota :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg kanskje kan godkjennes som grunn til å ikke møte opp ;) Jeg håper Amerikabesøket var spennende, og at vi kanskje sees på et treff i fremtiden, Elin.

   Slett
 10. Kjempefin oppsummering og artig referat, - og praktisk med blogghopp. Oppsummeringane er veldig interessante også for oss som ikkje var til stades på treffet. Det virkar som om de har hatt ei nyttig og triveleg helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en flott dag :) Å få snakke om bøker, og litt annet, en hel dag med andre som brenner for akkurat det. Hyggelige mennesker, fine og nyttige samtaler. Det kan virkelig anbefales. Ser vi deg til neste år, Berit?

   Slett
 11. For et laaaaaaaaaaangt og flott referat. Kunne egentlig bare tenkt meg å snakket med deg, mer enn å hilse. Kanskje neste år? Jeg liker bloggen din veldig godt. Du er utrolig proff! Desverre havner ofte bøkene jeg noterer meg hos deg et stykke ned på leselisten...det var den krigen vet du ;-)Men jeg har spart en del av dine bøker til ferien jeg snart skal ha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk for gode ord, Karete :) Nå er jeg veldig spent på å høre hvilke bøker du har liggende. Fortell. Jeg kjenner angsten for at du ikke skal like bøkene kommer krypende, men jeg håper selvsagt at de faller i smak.

   Vi prøver igjen til neste år! Da må det gå an å få til en lengre prat, det hadde vært veldig hyggelig.

   Slett
  2. Jeg har spart på Ekko, Alyson Nöel, John Greene og Mørk engel. Blir spennende! :)

   Slett
  3. Da er det vel kanskje Mørk Engel som kan komme fra meg. De andre tre forfatternes bøker tror jeg blant annet har blitt omtalt hos Siljes Skriblerier og Bokelskerinnen. Jeg har ikke tøffet meg opp til å lese "Faen ta skjebnen" enda selv.

   Slett
  4. Oi, ehm - beklager! Her surrer jeg litt. Jeg har muligens plukket disse opp fra dem du nevner. YA-bøker forbinder jeg bare automatisk med deg.

   Slett
 12. Fint referat Mari og absolutt ikke for langt. Det var veldig kjekt å treffe deg igjen og er som deg og mange andre noe beskjeden i sånne sammenhenger og heller ikke en ekspert på mingling. Jeg liker i grunn best å snakke litt lenger med folk og da blir jo det ikke tid til så mange på noen timer:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme! Det var veldig hyggelig å treffes igjen :) Kanskje vi har blitt enda litt bedre på mingling til neste år?

   Slett
 13. Flott innlegg og kjempegøy å lese om hvordan dere har hatt det. Skulle gjerne vært der, og håper at jeg kanskje får det til til neste år :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bare å merke av helgen i kalenderen da, Anette ;) Det kan virke som om andre helgen i september er fastsatt for Oslo Bokfestival.

   Slett
 14. Åååh, skulle så gjerne ha vært der. Men har dessverre vært på jobb hele helga :( Håper inderlig jeg kan komme neste år! Gøy å lese seg gjennom alle referatene da.

  SvarSlett
 15. Veldig fin oppsummering Mari, og morsomt at du har den "blogghoppen" så er alle oppsummeringene samlet :)

  Jeg lo da jeg leste at dere tok en annen gate opp til hotellet for så å rote dere bort. Det er fort gjort og helt sikkert noe jeg ville ha gjort om jeg ikke bodde her i Oslo.

  Veldig hyggelig å hilse på deg i år igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint å lese at du likte oppsummeringen, Gro. Nå kommer jeg snart innom din. Ting tar bare litt tid.

   He he, ja. Det var jo så typisk å gjøre noe sånt.

   Takk det samme, vi er gode på å hilse ;)

   Slett
 16. Så fint initiativ å samle alle lenkene på ein plass! Og takk for at du skreiv namnet på den appen, for det klarte ikkje eg å få med meg, der eg satt på bakerste rad.

  - Det høyrest ut som de hadde eit fint treff, og etter at eg hadde gått. Eg fekk bare så vidt helst på deg, men vi sees vel neste år, tenker eg?

  SvarSlett
 17. Hadde ikke kommentert her, det var jo krise!:) Kjempefint innlegg om treffet. Liker quiz i starten, enig om at den kunne vært lenger enda jeg ikke er noe kløpper på quiz. Har jo gullfiskhukommelse, så til hjelp er jeg jo ikke:) Det var en herlig dag,også så morsom å treffe alle sammen! Gleder meg allerede til neste år. Men må være litt mer modig å snakk med flere:) Fikk ikke snakket så mye med deg, dessverre, men vi hilste på hverandre da:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.