RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 12. desember 2013

Oldefars salmebok

Jeg kan ikke skryte av å være en storforbruker av salmebøker. De som befinner seg i min bokhylle er arvegods fra avdøde slektninger og de er nok fint lite brukt av meg. En av disse bøkene har vårt yngste boktroll på snart tre år lagt sin elsk på, hun leser i den og bærer den med seg overalt(med mindre noen rydder den bort *kremt*).

Veslemor er en ordentlig herlig skravlebøtte. Vi har mange fine, interessante og morsomme samtaler med henne, en av disse hadde vi i bilen på vei hjem fra barnehagen i dag. Jeg syntes den var verdt å dele:

Lille boktroll: Vi kom hjem også kom jeg til å elske boken min.
Jeg: Hvilken bok tenker du på?
Lille boktroll: Salmeboka til oldefaren din!

Grammatikk er fremmedord for ei på snart tre ;)
Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg er kanskje litt inhabil, men jeg syntes det var så morsomt :)

   Slett
 2. Hahaha! Det er fordi jeg er slik en god fadder, og har oppdratt henne i den kristne tro.... :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne helga skal dere bare synge salmer, det er bare å rydde timeplanen.

   Slett
 3. Utrolig skjønt. Du er heldig som har en skravlebøtte i huset. Jeg jobber i barnehage, og nyter barn i den alderen hver dag. Lykke :) Ha en fin helg!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.