RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 8. februar 2015

One Foot in the Grave av Jeaniene Frost - en smakebit på søndag


Ikke kast bort tiden på bøker du ikke liker, det er et råd jeg liker å tro at jeg selv følger. Er jeg egentlig flink nok til å følge mitt eget råd, boken jeg holder på med nå får meg til å tvile. 


Lydboken jeg holder på med nå kan ikke helt måle seg med den forrige jeg lyttet til, det var Are Kalvøs Ny grunnlov. Denne gangen er det action og vampyrer, og tenk det du, et helt kapittel viet kun til sex. Det hadde kanskje gått greit, om det ikke var så utrolig pinlig skrevet, og hele årsaken til at de havnet til sengs akkurat der og da var beyond tåpelig. Hovedpersonen er til tider ganske usympatisk og ekstremt sjalu, hvordan i alle dager en stor andel av mine bekjentskaper kan ha gitt denne boken høyeste "stjernekast" er for meg uforståelig. Nå har jeg bare en time lyttetid igjen, så jeg skal stå løpet ut. Jeg har jo betalt for lydboken, så jeg får stå løpet ut denne gangen.

Jeg håper virkelig du har en bedre leseropplevelse enn meg denne søndagen!
“You must be the fabled Red Reaper. What brings the vampire bogeyman to my home?” He sounded intrigued, but not afraid.


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

7 kommentarer:

 1. Jeg er helt klart for å avslutte bøker som ikke fenger - men noen ganger er en bok så fjollete at jeg MÅ lese resten for å se om det kan bli verre :)

  SvarSlett
 2. Vampyrer och ett helt kapitel pinsamt sex? Låter inte direkt som min typ av bok ;-)

  SvarSlett
 3. Pinlig sex hørtes virkelig ikke bra ut :-)
  Jeg slutter av bøker jeg ikke liker. Det er så utrolig mange gode bøker der ute at jeg ikke kan bruke tid på dem jeg ikke liker :-)
  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Jeg prøver også å avslutte bøker jeg ikke liker..ikke like lett alltid, men jeg har blitt flinkere.. Boka du leser høres ut som en du bare kan legge fra deg.. God søndag!

  SvarSlett
 5. Ibland är det lättare att ge råd än att följa dem.

  SvarSlett
 6. Har inte hört talas om denna bok tidigare.

  SvarSlett
 7. For meg sitter det også langt inne å legge fra meg en bok, men av og til må det til. Tror ikke handling med vampyrer og sex er noe for meg :) Jeg la ut en omtale i dag, men siden jeg ikke greide å finne en eneste smakebit som dugde, så ble jeg ikke med på spalten din. Søndagen blir preget av ettermiddagens morsdagsbesøk, og at jeg skal lese ferdig Italenske netter som jeg har holdt på med i to dager nå :) Ha en super dag Mari!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.