RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 8. mars 2015

Kvinnedagen og en spennende uke - En smakebit på søndag


Først av alt, gratulerer med dagen til alle flotte kvinner! Måtte vi ikke snakke hverandre ned eller slutte å bry oss. Kvinner og menn skal ha like rettigheter, både i Norge og i andre land - de skal ikke forskjellsbehandles. Kvinner er ikke et produkt, de er mennesker med rett til å bli hørt på lik linje som menn. 
Tidligere denne uken takket jeg ja til en ny og spennende utfordring, og det beste av alt?! Den er litteraturrelatert. Jeg skal være prosjektleder på NUBB i 2015, det betyr at jeg sammen med den flotte redaksjonen skal jobbe enda mer med å formidle nordisk ungdomslitteratur dette året. Det blir så gøy! I den forbindelse er boken jeg holder på med i dag trippel relevant, Bokbloggerprisen 2015 kandidat, nordisk ungdomsbok og norsk debutant 2015. Du og du så mange kryss jeg kunne satt om jeg hadde laget meg en liste med mål for 2015. Mentale lister og kryss kan vel godkjennes de også, eller?

Målet mitt var egentlig å lese ferdig boken i kveld, men så snek lillebroren min(som blir 27 i år, altså ikke så liten lenger) seg til å spise middag her med meg og resten av gjengen i kveld. Hyggelig! Da kunne jeg nesten ikke kaste ham ut fordi jeg skulle lese.

Boken jeg holder på med heter Stupekontroll, den er skrevet av Neha Naveen. Neha er forfatter og ansatt hos Norsk barnebokinstitutt(NBI). Her skal du få en smakebit fra meg:

Chi hadde valgt det fordi det var noe med stuperne hun hadde sett på tv. Flere meter opp i været sto de og lot seg falle. Elegante bevegelser i lufta og så rett ned i vannet. Og hele veien hadde de kontroll på alt.

Heldigvis er våren her, snart slipper jeg å få lesetid i helgene forstyrret av skisporten(som jeg ofte MÅ følge med på he he). Ønsker dere alle en fin søndag med familie, venner eller i eget godt selskap!

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

19 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. Låter som du har en spännande tid framför dig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det håper og tror jeg, og bare hyggelig :)

   Slett
 2. Takk for smakebiten og lykke til med arbeidet fremover.:)

  SvarSlett
 3. Tack för din smakbit. Skidsporten stör inte mig så mycket, men visst håller jag ett öga på Vasaloppet idag.

  SvarSlett
 4. Tack för smakebiten och vilket kul uppdrag du får. Lycka till!

  SvarSlett
 5. Så spennande - gratulerer! Takk for smakebit og ha ein strålande søndag :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen Mari :) Veldig god innledning, som med en gang fikk meg til å tenke på en bok jeg har lest i uken. Måtte bare ta med noen ord om den i innlegget mitt idag. Det er lett for oss voksne å se at Kvinnedagen fremdeles er en viktig dag, mens min sønn på 13 syntes den er helt "teit". Sånn er livet.

  SvarSlett
 7. VIlka roliga uppdrag du fått :) jag anar att alla involverade valt helt rätt och ska gratulera sig själva till att du nu är med i deras sammanhang! :) Grattis till er alla med andra ord!

  SvarSlett
 8. Låter som ett väldigt roligt uppdrag! :) Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 9. Vilka fantastiska uppdrag! Tack för smakebiten.

  SvarSlett
 10. Jeg har sett denne boken på veldig mange blogger og kjenner jeg får lyst til å lese den. Takk for smakebit!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen! Og gratulerer med prosjektstilling. Det tror jeg du passer utmerket til.
  Det hørtes greit ut å lese en bok som passet i så mange kategorier. Den setter jeg på listen min og krysser av i excel-arket mitt :-D Mentale kryss teller også :-)

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 14. Virker som det blir et spennende år for deg!
  Boken virket veldig interessant, jeg ble nysgjerrig på hva det er som kan ha skjedd :)

  SvarSlett
 15. Fint omslag på boken. Tack för smakbiten!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.