RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 5. juli 2015

Velkommen juli - en smakebit på søndag

Vi er inne i årets andre sommermåned. Her hvor jeg bor har det vært en fantastisk nydelig sommerdag, den har blitt nytt i en kano.På øret lytter jeg for tiden til The Girl with all the gifts av M.R. Carey. Historien begynner på en militærforskningsbase, hvor forskningsobjektene er en gruppe barn som er infisert med et virus. Ett av barna, Melanie, skiller seg ut, viruset påvirker ikke henne i like stor grad som resten av menneskene som er syke. Melanie er spesiell, Melanie er jenta med alle gavene.

Dette er så langt en spennende og godt skrevet roman. Den får meg til å reflektere over hvordan vi mennesker seg på de som er annerledes enn oss selv, hvordan det ofte er at folk blir dømt ut i fra noens handlinger. Det er også interessant å se hvordan verden oppleves for en som ser den med nye øyne. Jeg ser frem til fortsettelsen.

All day she’s been seeing new and amazing things, but Sergeant has set a brisk, steady pace and she’s never had time to stop and investigate any of the wonders that went by on both sides of the road: trees and lakes, latticework fences, road signs pointing to places whose names she knows from her lessons, hoardings whose mostly obliterated posters have become mosaics of abstract colour. Living things too–birds in the air, rats and mice and hedgehogs in the weeds alongside the road. A world too big to take in all at once, too new to have names.


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

6 kommentarer:

 1. Låter som en härlig dag! Själv var jag uppe kl 5 i morse, så nu är jag lite matt...

  SvarSlett
 2. Fint med gode sommerdager. Her i Trøndelag er det nydelig, og jeg ser fram til et par dager på hytta før vi vender nesen hjemover. God søndag, Mari!

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Ha en bra söndagskväll!

  SvarSlett
 4. intressant smakebit! egentligen är vi ju alla mer eller mindre olika varandra. inte kommer man ihåg heller hur det var när allt var alldeles nytt. tack för smakebiten!

  SvarSlett
 5. Låter som en intressant bok. Tack för tips och smakbiten! :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.