RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 10. august 2015

13 år og forelska

Det er vanskelig å formidle de sterke og ekte følelsene til en tenåring med bokstaver gjennom en tekst. Hvordan klarer de virkelig dyktige forfatterne det?
 
Jeg har gitt det et forsøk, delvis selvopplevd, delvis fri fantasi. 100 % amatør.

Bilde: Flickr/elPadawan, lisens CC BY-SA 2.0.

Forelskelsen 

Et par blå øynene så rett inn i hennes brune. Det tiltrekkende smilet hans varmet kroppen hennes. Kjemiske reaksjoner i hodet, spredte seg ned til magen, hun ble nesten kvalm. Signalene fra knærne tydet på at de ikke kunne garanterer henne stødighet. Det sitret behagelig helt ytterst i tærne. Kaoset som regjerte på innsiden var både spennende og urovekkende, det var som om hormonene skjøv hennes egen frie vilje litt til side.

Gutten med det litt bustete, blonde håret åpnet munnen.
- "Hei".
Bussturen til leirskolen hadde ikke engang startet, men hodet hadde alt bestemt seg; dette kom til å bli en uke hun aldri ville glemme.

Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

0 comments:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.