RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 10. april 2016

En smakebit på søndag - White Collar

I går og i natt har det blitt lite lesetid, her har vi prioritert TV, nærmere bestemt Netflix og serien White Collar.Jeg følte for en liten tenkepause, etter at fredagskvelden ble brukt på å skrive ferdig en innleveringsoppgave på litteraturstudiet jeg går på. Det er så mye som skjer om dagen, og da er det deilig med et pusterom, og det gir virkelig White Collar. Har du sett serien? Jeg elsker kunsttyven turned FBI consulent, og digger de vittige dialogene mellom tidligere tyv og hans partner FBI-agenten.

I tillegg til TV så brukte jeg litt ledig tid på å lese meg halvveis i The Visitor, det er den fjerde boken i Amanda Stevens overnaturlige krimserie The Graveyard Queen. Det er akkurat passe avkoblende, og for meg som ikke leser så mye grøss så er det best å lese de skumleste passasjene i dagslys. Det eneste som irriterer meg er hvor mange ganger hovedpersonen fram til nå har omtalt hvordan kjemien med kjæresten påvirker henne. Så jeg er altså ikke så fan av den romantiske delen av historien, men krimbiten liker jeg. Det er veldig interessant, og ikke minst har hovedpersonen et spennede yrke, hun restaurerer kirkegårder.


Her er en smakebit:
He recoiled in shock, backing away from me as he stared at his palm in revulsion. Then, shoving both hands into his pockets, he paced to the windows and stood staring out into the garden.

Har du en bok- eller tv-seriefavoritt når du vil koble helt ut?Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

11 kommentarer:

 1. White Collar är en av mina favorittv-serier :) Den är snygg, välgjord och balansen mellan humor och drama är perfekt.

  SvarSlett
 2. Det var länge sedan jag var med och delade en smakbit, men idag hänger jag på. Här skiner solen från en klarblå himmel, men det ät fortfarande kallt ute.

  SvarSlett
 3. Tack för Netflix-tipset. Igår satt vi just och pratade om att vi behöver hitta något bra att titta på när vi vill koppla av framför tv:n - för kanalerna kan man inte lita på ;)
  Det där med vad jag återkommer till ... det behöverjag nog fundera på själv ...
  Önskar dig en fin söndag!
  Tack för att du orkar hålla utmaningen igång!

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten och ha en trevlig söndag!

  SvarSlett
 5. White Collar blir jag nyfiken på! När jag vill koppla av blir det nog mycket Bones och The Big Bang Theory :)

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten :)
  Ha en fortsatt trevlig söndag !

  SvarSlett
 7. White gillar har jag sett lite av, gillade. En av mina favoritserier är Suits. Snygg, spännande, rolig ibland och välgjord. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 8. White collar har jag funderat på att se. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 9. Hjärtligt tack för tipset, denna serie kommer med på min önskelista!

  SvarSlett
 10. Tack för smakbiten. White Collar har jag inte sett. Här ser vi helst Big Bang Theory för att koppla av :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.