RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 30. april 2016

Kære dumme døde Vik - En smakebit på søndag

Innimellom studier og alle andre ting, som sammen utgjør det vi kaller livet, så forsøker jeg faktisk å lese litt. En stund nå har jeg vært i Danmark, dit har jeg reist gjennom boken Kære dumme døde Vik av Caroline Ørsum.Livet til Selma vil aldri bli det samme. Sekunder endret det. I minuttene før ulykken skulle hun til å si noe, noe viktig, noe som kunne endre livet hennes, livet til Vik. Hvem var jenta som fikk ham til å ville reise hjem fra festen, og hva skjedde der? Ingen svar å få, men livet går videre, sakte, og i alfabetisk rekkefølge. Hva skjer når Selma kommer til V, I eller for den saks skyld K? En ting er sikkert, aldri mer skal hun få legge seg ned på armen til Vik, aldri mer sende et blikk til siden og bare smile fordi øyeblikket gjør Selma lykkelig.

Jeg ser op. Over vasken, på væggen ved døren, hænger der et spejl. Det er firkantet, ret stort. På vej ind lagde jeg ikke mærke til det. Havde alt for travelt med ikke at plasketisse ud over rullestol og badeværelsesgulv. men det bliver svært at undgå at se mit spejlbillede i det, når jeg skal ud igen, og det kan jeg slet ikke overskue.

I dag er det mye lesing som står på planen for min del, men ikke bare for fornøyelse. Nei, i dag skal jeg lese pensumlitteratur. Nye oppgave skal innleveres innen midnatt på fredag, så jeg har mer enn nok å henge fingrene i.Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

5 kommentarer:

 1. Er ikke alltid det blir så mye tid igjen til lesing, og du har mye og henge fingrene i for tiden. Flink er du, Mari, lykke til med ny skriveoppgave! :)

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten! Den var intressant. Lycka till med pluggandet.

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten ur din bok - som jag inte tidigare hört talas om - och för ännu en vecka med en rolig samling böcker från så många!

  SvarSlett
 4. Jeg ble nysgjerrig på den boken :-)
  Jeg håper lesingen av pensumlitteratur går greit og at du ser klart for deg hva du skal skrive :-) Ha en fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten. Har inte hört talas om denna bok tidigare.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.