RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

lørdag 26. november 2016

Ventetid - En smakebit på søndag

Nå er den endelig her! Den magiske ventetiden, med ekstra lys og varme selv i kalde vintermørke kvelder. Ja, for i dag begynner nedtellingen til julekvelden. Jeg må vel kunne sies å være voksen med mine 33 år, men jeg er fortsatt barnslig glad i alt som har med julen å gjøre.
Selv om jeg er ei julejente, så har jeg ikke begynt med lesestoff som har med julen å gjøre. Derimot har jeg begynt på vinneren av Brageprisen, Slagside av Heidi Sævareid. Jeg likte virkelig godt forrige bok Sævareid ga ut, Slipp hold, og ser fram til mer fra denne dyktige forfatteren. Noe sier meg at en Bragepris betyr at det ikke er noen dårligere bok hun har skrevet denne gangen ;) Forfatteren har forøvrig vært nominert til Brageprisen for alle sine tre utgivelser så langt. Her er en smakebit fra boka:Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

4 kommentarer:

 1. en känner ige känslan av att inte sådan en borde vara

  SvarSlett
 2. Ikke for å være pirkete, men Heidi Sævareid vant ikke Brageprisen, hun var ganske riktig nominert, men Anders Kvammen vant for den grafiske romanen "Ungdomsskolen" i alle fall i følge det jeg har lest. Med det sagt så lover det veldig godt hvordan hun har blitt nominert til prisen hele tre ganger og jeg har skrevet henne opp på lista over forfattere jeg etter hvert trenger å få lest noe av. Fint utdrag uansett, beklager at jeg pirket og ja, det høres ut som interessant lesning.

  Ellers, ja, er barnslig glad i julen selv (brukte hele mitt nyeste blogginnlegg på å poste fine julereklamer), dette er virkelig en fin tid for forventning og ååå, jeg er så glad i denne tiden på året <3

  SvarSlett
 3. Nei, det er ikke greit når man ikke er sånn man burde være!
  Jeg er også en skikkelig julegeit :-D Det er så fint å få masse lys rundt både i og utenfor huset. I tillegg mange engler og vakker julepynt jeg ikke blir lei av siden jeg bare ser den en måned i året :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.