RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 7. mai 2017

Lag din egen superheltfortelling - En smakebit på søndag


Bøker som kan være morsomme og lærerike er alltid interessante for meg. Den siste jeg kjøpte var Create your own superhero epic av Andrew og Chris Judge. 11-åringen her er veldig glad i superhelter, så jeg kjøpte den med tanke på at han kan drive med noe han liker, samtidig som han får bedre engelsk kunnskaper.


Jeg har et hemmelig triks, boken la jeg fra meg på et sted hvor sønnen min ville se den. Dermed plukket han den opp og kikket på den av seg selv, og han ble nysgjerrig. For hvem vil vel ikke drive med en bok hvor du både skal tegne, rive (!), lage hull, skrive med mer? Her er en liten smakebit på hva han har gjort i boken så langt:


Håper dere alle nyter en flott søndag! Her er det mye inne tid om dagen fordi det har vært ekstrem spredning av bjørkepollen, som jeg er ganske allergisk mot. Utrolig kjedelig når det på plassen hvor jeg bor har vært sommertemperaturer og strålende sol i flere dager. Jeg bare velter meg i selvmedlidenhet istedenfor solstråler ;) Så til de av dere som sliter med det samme, dere har min fulle sympati. 


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

7 kommentarer:

 1. Superhjältar är aldrig fel. Ha en fin söndag!

  SvarSlett
 2. Klokt tips, att låta barnen upptäcka böckerna själva, tack för det! Vår 12-åring tar gärna emot böcker och tips om böcker, men vår 11-åring "kan själv" ;) Jag skall prova att göra som du, låta spännande böcker ligga framme :)

  SvarSlett
 3. Vilken fantastisk bok, den hade våra barn gillat tror jag :-)
  Hoppas på bättring snart, pollenallergi är ett elände.

  SvarSlett
 4. älskade superhjälteserier som barn, trevlig söndag!

  SvarSlett
 5. Jag tipsade också om en barnbok idag. Ha en skön söndag.

  SvarSlett
 6. For en lur idé, den superhelt-boken! Takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 7. Vilken rolig bok! Och smart att lägga fram boken på smart ställe...

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.