RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 13. juni 2021

Bibbi Bokken - En smakebit på søndag

I anledning 350-årsjubileumet for den første trykte boken i Norge ble boken Bibbi Bokkens magiske bibliotek utgitt i 1993. Den gangen var jeg 10 år gammel. Tittelen alene vekker gode minner i meg, fra den tiden hvor læreren leste for oss mens vi spiste matpakkene våre på skolen. Nå holder jeg på med en gjenlesning gjennom nostalgiske briller.


Her kjøpte hun et lite hus med god utsikt over Fjærlandsfjorden. Hvorfor ikke, tenker du kanskje - og hva så? Men i ukene etter at hun flyttet inn, hørtes av og til noen ubestemmelige lyder fra huset. Så drev hun kanskje på med noe innredningsarbeid - en vegg her og en kjøkkenbenk der. Kanskje det, ja - men de uforklarlige lydene hørtes særlig midt på natten. Av og til hørtes noen skarpe smell...

Det blir ikke så mye lesing om dagen. Det går mest i dette om dagen:


Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

6 kommentarer:

 1. Så masse fine blomster, herlig hobby. Og spennende med gjenlesning da, du fikk meg til å tenke hvilke bøker jeg husker fra barndommen, fant ut at det var for lenge siden :) Nyt søndagen Mari!

  SvarSlett
 2. intressant inlägg, trevlig söndag.

  SvarSlett
 3. Vilks fina blommor!
  Har aldrig hört talas om boken.

  SvarSlett
 4. Väldigt fina blommor. Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 5. Herlig å holde på med planter:) Har nettopp fått tak i en del nye til balkongen jeg også. Må gjøre det hvert i år. God søndag til deg Mari:)

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten. Så vackra bilder!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.