RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 21. november 2010

Graceling - En smakebit på søndag
Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og blogger bøker :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Graceling av Kristin Cashore(paperback side 65):
"He's safe", Katsa said. "I'm sorry for not consulting you, Raff." "Kat", Raffin said, "if you think he's safe even after he's bloodied your face and" - he glanced at her tattered dress - "rolled you around in a puddle of mud, then I believe you." 


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.2 kommentarer:

 1. Ahh, denne har jeg nettopp bestilt.
  Gleder meg til å se om jeg liker den like godt som alle andre :-)

  SvarSlett
 2. Blir spennende å høre hva du syntes. Jeg liker den så langt men har ikke lest mer enn 79 sider, har den på nattbordet og jeg er så trøtt om kveldene at det blir ikke mange sider jeg får lest før jeg ender opp med boken over ansiktet.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)