RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 3. juli 2008

Handle billige bøker

Hvor kjøpe rimelig lesestoff til sommerferien?


I sommerferien er det deilig og kunne slappe av og koble ut med en god bok. Om du ikke har noe i mot å lese bøker på engelsk kan man finne både brukte og nye bøker til en rimelig penge hos Amazon. Personlig liker jeg å bestille bøkene fra amazon.co.uk da de som oftest kommer fortest frem til min postkasse(der finnes både brukte og nye bøker). Ellers så kan man jo titte på Finn.no, der er det alltid noen som skal kvitte seg med bøker som de har lest. Å kjøpe brukte bøker er både miljøvennlig og økonomisk.

Om man ikke vil bestille bøker på nettet så finner man som regel gode tilbud på pocket bøker i bokhandlene på denne tiden.

Sist men absolutt ikke minst så vil jeg nevne biblioteket, finn bøkene du har lyst til å lese og ta de med hjem, kostnadsfritt, det er jo det aller beste.

Gi Kudos til denne saken!

0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)