RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 3. juli 2008

Boktipset - Come togetherSammen(Come together) - Josie Lloyd & Emlyn Rees

Denne boken er perfekt for deg som vil lese en koselig, romantisk og lettlest bok. Dette er en skikkelig feelgood bok.

Jeg slukte både denne boken og oppfølgeren(Come again) i rekordfart en sommer. Underholdende bøker som fikk meg både til å le og felle et par tårer.

Les mer av omtalen hos Bokklubben.no(hvor jeg forøvrig la merke til at boken nå kan fås på norsk til 49,- kr):

Da hun møtte ham

Jack møter Amy -- Amy møter Jack, og søt musikk oppstår. Men Amy vet ikke hva Jack tenker, og Jack vet ikke hva Amy tenker. Men det gjør vi!
Hovedbok presentert av Annette Groth (f. 1952), frilansjournalist i London
For i annethvert kapitel betror Jack og Amy seg til oss. De forteller om glede og seksuell tilfredsstillelse, om vill forelskelse og vare øyeblikk, men også om tvil og usikkerhet, løgner og svik. Jack Rossiter (27), er en håpefull kunstner med deltidsjobb i galleri. Amy Crosbie (25), har midlertidige jobber, men drømmer om motebransjen. De lever i et single-miljø i London der kjøleskapene er tomme med unntak av drikkevarer, og restaurantbesøk og festene er mange og lange.
Det helt spesielle med denne boken er at den forteller begge sider av en kjærlighetshistorie.
Et lite utdrag fra boken kan leses HER.

Forfatterne bak boken, Josie Lloyd og Emlyn Rees, ble et par mens de jobbet med denne boken, i dag er de gift og bor i London sammen med sine to døtre.

Gi Kudos til denne saken!

1 kommentar:

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)