RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 3. juli 2008

Kule og miljøvennlig handlenett

Morsomme handlenett

Handlenettet er på vei tilbake i norske hjem. Det finnes utrolig mange praktiske og stilige nett som man kan bruke på handletur. Ramlet over nettbutikken Rettinett.no. Der var det mye fint, som sikkert appellerer til shoppinggenet hos enkelte :) Her finnes alt fra enkle handlenett til fancy lunsjbager, ja tilogmed flotte handlebager til å sette på sykkelen.

LunsjbagSelv prøver vi å bare bruke plastposer til matvarene de gangene poselageret hjemme begynner å bli tomt, bruker plastposene til restavfall.

FlipNTumble - pakkes sammen til en liten ball når den ikke er i bruk.


Gi Kudos til denne saken!

2 kommentarer:

  1. Jeg har som regel med meg sånn handle nett.. Bruker dem man får når man handler masse klær noen steder :)
    Men må innrømme hukommelsen er ikke som den burde, så blir flere plastposer en jeg trenger, for og si det sånn.. hehe

    SvarSlett
  2. Så morsomt at du ramlet over disse gamle innleggene, Line :) De er fra før det ble en mer eller mindre ren bokblogg. Vi prøver å bruke nett så mye som mulig og plastposene er vi flinke til å bruke til plastsøppel når vi har for mange av de så de blir jo resirkulert.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)