RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 6. juni 2009

En hyggelig overraskelse

I går fikk jeg en hyggelig e-post fra en dame som heter Marcia, bloggeren bak The Printed Page(engelsk bokblogg). Jeg var trukket ut til å motta hennes kopi av James Lepores spenningstriller A World I Never Made.

Om boken:
Amerikaneren Pat Nolan blir kalt til Paris for å kreve liket av datteren, Megan, som har begått selvmord. Det viser seg at liket han finner der ikke er Megan, det blir med et klart for Pat at dette må være iscenesatt av Megan, at hun har alvorlige problemer og at dette er hennes måte å be ham om hjelp.

Oppdagelsen sender Pat på en odysse gjennom hele Frankrike og inn i Den Tsjekkiske Republikk, noe som fører til at Pat blir et mål for både det franske politiet og en internasjonal terroristgruppe. Cathrine Laurence, en pen men forpint detektiv fra Paris, blir med Pat på hans reise, hun ser noe i ham som hun aldri trodde hun skulle finne - ekte lidenskap og desperat nød. Mens de leter etter Megan kommer de nærmere hverandre og finner kjærligheten noe de begge to forlengst hadde gitt avkall på.

Sidestilt med Pat sin historie er historien til Megan. En frilansjournalist, Megan, er i Marokko for å gjøre noen undersøkelser når hun møter Abdel Lahani, en saudisk forretningsmann. De to innleder et lidenskaplig forhold, et spill Megan har spilt ofte og godt flere ganger i sitt voksne liv. Men det hun oppdager om Abdel Lahani gjør henne til midpunktet i et helt annet spill, et spill med regler Megan bare såvidt kan fatte. På grunn av forholdet med Lahani får Megan fiender. Ikke bare er Megan selv i fare, men hun har risikert livet til mange mennesker - kanskje mange millioner mennesker.

Gleder meg til å lese boken!

Jeg leste forøvrig ut The Summoning av Kelley Armstrong i går, skal prøve å få skrevet en anmeldelse i løpet av helgen.

3 kommentarer:

 1. Thanks for visiting my blog! Looks like you're reading the first Sookie Stackhouse book "Dead Until Dark"? I've read all 9 in the series and love them! I will warn you though that they get better as they go on, they start getting really good around the 3rd book. Enjoy!

  SvarSlett
 2. Ah:D Så herlig ! Grattis!!

  SvarSlett
 3. Thanks, Lusty Reader! By the way, I have an English blog as well(perhaps a bit easier to understand ;)).

  Løvinnen: Takk skal du ha, snuppa!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)