RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 22. juni 2009

Konkurranse- to spennende ungdomsbøker gis bort!


Noen av dere som titter innom her har kanskje lagt merke til at jeg også blogger på engelsk? Uansett på den engelske bloggen min så har jeg nå en liten konkurranse gående jeg er med på noe som kalles YA BOOK CARNIVAL(fo å få fokus på ungdomsbøker). Vil du vite mer om dette så besøk bloggen Shooting Stars Mag.

Jeg gir bort to bøker til en heldig vinner. Bøkene som gis bort er The Summoning[min anmeldelse av boken] og The Awakening av Kelley Armstrong(begge bøkene er lest av meg, jeg er for gjenbruk ;)). Obs. bøkene er skrevet på engelsk.

Hvordan melde seg på konkurransen?

Ta turen over til den andre bloggen min, Escape in a book, og følg retningslinjene som beskrevet. Spørsmål kan stilles i denne bloggen om noe er uklart :)

Konkurransen avsluttes midnatt 4. juli.

Det er forresten tre blogger til som er med i dette bokkarnevalet som har konkurranse som er åpne for internasjonale deltakere:

0 comments:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.